Cetăţean sârb căutat de autorităţile din Germania, depistat în Banat. Ce infracţiuni...

Cetăţean sârb căutat de autorităţile din Germania, depistat în Banat. Ce infracţiuni a comis

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 28 de ani din Serbia, pe numele căruia era pus un mandat european de arestare, a fost depistat în Caraş-Severin.


Ieri, în data de 27 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, împreună cu cei de la frontieră, l-au surprins pe acesta în timp ce se afla pe teritoriul României.

Bărbatul era căutat în Germania, după ce în perioada 2015-2016 a sprijinit migraţia ilegală în repetate rânduri, acţiuni în urma cărora câştiga sume de bani considerabile. Cetăţeanul sârb este bănuit că a facilitat intrarea pe teritoriul Germaniei a mai multor migranţi. În baza ordonanţei de reţinere a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi.

Astăzi, în ultima zi a lunii februarie, va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă, în vederea efectuării procedurilor de predare către autorităţile judiciare din Germania. Pentru punerea în executare a mandatului, poliţiştii au beneficiat de sprijinul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.