Copiii de la Montessori au alungat iarna cu un carnaval. Ce au...

Copiii de la Montessori au alungat iarna cu un carnaval. Ce au făcut părinții

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-321139428">
Fasching la Montessori Haus

Primăvara stă să bată la ușă, iar preșcolarii și elevii de la Montessori Haus au alungat frigul invocând cu veselie și culoare simpatice personaje din fabule. Tradiţionalul „Fasching”, carnaval devenit deja tradiţie pentru colectivul şcolii şi grădiniţei Montessori, a adus veselie și culoare în cadrul instituției de învătământ din Timișoara, tema aleasă fiind „Personaje din Fabule”.
Plini de entuziasm, după terminarea orelor, copiii au început să pregătească şi împodobească sala pentru eveniment, să prepare sucuri de fructe şi ceaiuri cu care să își răsfețe părinţii.

Implicarea a fost punctul forte al carnavalului, părinții nu s-au lăsat mai prejos, s-au costumat în diverse animăluțe din fabule, care de care mai simpatice și s-au distrat pe cinste împreună cu cei mici. S-a zâmbit mult și împreună cu cei mici aceștia s-au angajat în diferite activități și jocuri conturând o atmosferă de poveste întreținută atât de copii, pedagogi cât și de părinți.

În încheierea carnavalului, copiii au pus în scena diferite dansuri, iar mai apoi, actorii de la Operă Naţională din Timişoara, au susţinut un spectacol plin de culoare şi muzică, interactiv, pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.