Scene dramatice într-un parc din Banat: fetiță înghețată de frig, lângă mama...

Scene dramatice într-un parc din Banat: fetiță înghețată de frig, lângă mama beată

0
DISTRIBUIȚI

Scene dramatice într-un parc din vestul țării. O fetiță de 4 ani a fost găsită înghețată lângă mama ei, care zăcea pe o bancă într-un parc, în comă alcoolică.

Întreaga scenă a avut loc într-un parc din Caransebeș. Potrivit expressdebanat.ro, femeia din zona Moldovei a fost găsită de polițiștii din Caransebeș în comă alcoolică, întinsă pe o bancă din Parcul Dragalina, fără să se gândească la copilul său lipsit de apărare, care era îmbrăcat sumar.

Oamenii legii au preluat-o pe femeie și au dus-o la Spitalul Municipal, unde a primit îngrijiri medicale. Micuța a fost preluată de medicii de la Pediatrie.


Copila era vânătă de frig, însă și-a revenit după ce a fost ținută la căldură. Potrivit medicilor, micuța este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că femeia este din Vrancea, lucrează la o familie din localitatea Brebu și mai are în întreținere încă doi copii, mai mici decât fetița de 4 ani.

Bărbatul femeii a fost, de fapt, cioban la familia din Brebu, însă în prezent ispășește o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru tâlhărie, astfel că femeia cu cei trei copii a venit din Vrancea în Banat să ceară ajutor la familia unde lucrase soțul.

Omul îi găzduise la sălaș și le oferea mâncare, însă de fiecare dată când femeie primea alocația copiilor, dădea toți banii pe băutură.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu două zile când a plecat băută, doar cu fetița. Polițiștii au găsit-o cu două sticle de 2 l de bere goale.

Potrivit expressdebanat.ro, la ora actuală fetița a fost dusă înapoi la familia din Brebu, iar femeia a fost internată la secția de Psihiatrie a spitalului din Caransebeș.

Poliția Municipiului a sesizat în acest caz Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.