SCANDALOS O vatmaniță ”multifuncțională” conduce tramvaiul prin Timișoara vorbind la telefon și...

SCANDALOS O vatmaniță ”multifuncțională” conduce tramvaiul prin Timișoara vorbind la telefon și cu țigara în mână VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Vatmanița de pe linia 7 Foto Victor Dragos / Facebook

Unii angajați RATT pot fi considerați pericol public pentru timișoreni. Un călător a postat pe Facebook clipuri cu o vatmaniță care l-ar face și pe Napoleon invidios. În imagini se vede cum aceasta conduce tramvaiul cu o mână în care ține o țigară aprinsă și cu cealalta ține telefonul pentru a vorbi, încălcând astfel mai multe legi în același timp.

Pe lângă șoferii care încalcă legea în timpul serviciului, RATT are și o vatmaniță ”multifuncțională”, după cum se vede din imaginile postate de un călător.


”Timișoara, 18.02.2017. Tramvaiul 7. Vatmanița multifuncțională: cu o mână fumează, cu una vorbește la telefon și cu celelalte conduce tramvaiul cu vreo 30 de călători în el. Când a terminat țigara, a deschis ușa din mers și a aruncat-o afară, cu stil. Hai noroc!”, a scris Victor Dragoș pe Facebook. Pe cele câteva zeci de secunde de filmare angajata regiei nu-și încheie apelul telefonic, nici când i se termină țigara. Evident, în acest caz, vatmanița încalcă mai multe legi în același timp și pune în pericol siguranța călătorilor și posibil a celorlalți participanți la trafic.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.