ACS Poli vrea să treacă de Voluntari cu avântul din Moldova. Ce...

ACS Poli vrea să treacă de Voluntari cu avântul din Moldova. Ce spune Ionuț Popa despre pierderea grea suferită de familia fotbalului timișorean

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli primește vizita lui FC Voluntari

ACS Poli Timișoara are moral bun la start de play out după victoria de la Botoșani. Gruparea bănățeană pare să aibă șanse bune în jocul cu FC Voluntari, care l-a destituit pe Florin Marin, dar e și măcinată de griji. Ionuț Popa a vorbit despre pierderea tragică a lui Adrian Stoicov, care a afectat întregul club.

”Ne reunim pentru jocul cu Voluntari, pentru că ieri le-am acordat o zi liberă. Suntem marcați vizibil de ce s-a întâmplat, moartea lui Adi Stoicov, a dispărut subit, a lăsat urme. Întreaga echipă e bulversată… Va rămâne mereu în amintirea celor care sunt și vor fi la Timișoara. Asigurăm membrii familiei că suntem alături de ei și că ușa clubului e deschisă pentru ei”, a declarat Ionuț Popa.

În ceea ce privește partea sportivă, jucătorii ar trebui să fie pe un trend ascenedent după primul succes în nordul Moldovei. ”E o atmosferă bună că am reușit să batem la Botoșani. E un moment bun pentru echipă. Din păcate nu putem realiza ce ne-am propus să facem.


Sper ca după atâta lipsă de antrenament Pedro Henrique să reintre cu echipa. Lipsește în continuare Doman, care din etapa I a lipsit. Conducerea a luat decizia să-l trimită în Turcia, nu a dat rezultat tratamentul din țară. Vom vedea cum decurge la revenire. A reintrat Mailat și Drăghici în program. Mai avem probleme cu Bocșan, dar sper să fie apți la ora meciului. Orice punct contează”, a precizat Popa despre starea medicală a echipei.

Oaspeții de luni, care l-au instalat recent pe Cornel Dobre pe bancă în locul lui Florin Marin, au remizat oarecum surprinzător cu Pandurii acasă (scor 1-1), ceea ce a făcut ca gorjenii să rămână cu un punct în fața bănățenilor. ”Nu am cum să comentez la decizia lor. I-am văzut în meciul cu Pandurii, cunosc echipa. Sperăm să avem toate datele să-i putem contracara, o echipă de combinație, care nu bate mingea fără rost. Cernat, Marinescu, Lazăr, pot pune probleme. Au jucători rapizi pe benzi. Nu știm dedesubturile schimbării, așa e la noi, o meteahnă, antrenorul e de vină… Oarecum (m-a surprins rezultatul), dar să știți că Pandurii joacă bine, cu jucători tineri, aleargă mult. Orice echipă se poate salva de la retrogradare”, a precizat tehnicianul lui ACS Poli.

O altă mare grijă a lui ACS Poli e legată de noua depunctare care bate la ușă dacă nu se strâng banii pentru ultima tranșă din transferul lui Pedro Henrique. ”Eu sper să nu dăm cu piciorul la ce am făcut până acum. Nu contează cine le-a făcut (n.r. datoriile), nu suntem în politică să dăm vina pe vechea guvernare… E greu să faci pace peste tot. Jucătorii spun că ei au făcut 31 de puncte. Dacă acum îți iau trei puncte ar fi decisiv… Mie îmi vine să urlu pe stradă, dar jucătorii…”, a conchis Popa.

Partida ACS Poli – Voluntari se dispută luni, de la ora 18.00, în etapa a II-a a play out-ului. Timișorenii sunt pe penultimul loc, cu 10 puncte, unul mai puțin decât Pandurii, care ocupă în continuare poziția de baraj, și trei mai puține decât Concordia (locul 11 la general).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.