Cea mai spectaculoasă ediţie Bookfest Timişoara începe pe 6 aprilie

Cea mai spectaculoasă ediţie Bookfest Timişoara începe pe 6 aprilie

0
DISTRIBUIȚI
Salon Bookfest
Bookfest Timisoara

Salonul de Carte Bookfest revine la Timişoara peste trei săptămâni, între 6 şi 9 aprilie, cu o galerie impresionantă de evenimente şi de invitaţi.

Mircea Cărtărescu, Cristian Tudor Popescu, Lucian Boia, Dan C. Mihăilescu, Aurora Liiceanu, Şerban Foartă, Ioana Pârvulescu, Ioana Nicolaie, Adriana Babeţi, Jan Cornelius, Tatiana Niculescu, Mircea Mihăieş, Cristian Patrasconiu, Ioan T. Morar, Cornel Ungureanu, Robert Şerban, Bogdan Munteanu, Sorin Mitu sau Radu Pavel Gheo sunt câţiva dintre autorii ce vor delecta vizitatorii la Bookfest Timişoara.

Accesul publicului va fi gratuit, iar reducerile de preţuri vor fi dintre cele mai atractive, numai bune pentru Sărbătorile Pascale care se apropie.

Publicul timişorean se poate considera un răsfăţat al evenimentelor culturale din prima parte a anului, pentru că agenda celei de-a şasea ediţii a Salonului de Carte Bookfest Timişoara este una cu adevărat excepţională.


Astfel, între 6 şi 9 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT), Bookfest Timişoara a pregătit un program de cinci stele ce cuprinde lansări de carte, proiecţie de film şi întâlniri cu cei mai remarcabili autori contemporani.

În cele patru zile de sărbătoare culturală, vizitatorii vor avea ocazia să răsfoiască cele mai interesante noutăţi editoriale şi să găsească cele mai inspirate cadouri pentru cei mici, dat fiind că Sărbătorile Pascale vor fi la doar o săptămână distanţă. Cu o ofertă de circa 25.000 de volume la cele mai bune preţuri şi din cele mai variate domenii, la Bookfest Timişoara vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri din România, între care Humanitas, Polirom, RAO, Corint, Curtea Veche, ART, Nemira, Trei, Univers, ALL, Nomina, Univers Enciclopedic, dar şi distribuitori de carte străină ca Okian sau Astro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.