Îți place să gătești? Vezi cum te ajută Camera de Comerț Timiș...

Îți place să gătești? Vezi cum te ajută Camera de Comerț Timiș să ajungi bucătar

0
DISTRIBUIȚI

bucatar

Locuitorii din județ pasionați de găti, care doresc să devină bucătari, sunt așteptați să se înscrie la un nou curs organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Astfel, în perioada 5 aprilie – 5 august, are loc un curs de bucătar care este avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.

“Programul dezvoltă abilități fundamentale pentru meseria de BUCĂTAR, stimulează imaginația și creativitatea și pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a fi un bun specialist.


Cursul se adresează tuturor persoanelor care doresc să profeseze ca bucătari calificați, precum și celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile în materie de gastronomie”, transmite CCIA Timiș.

Tematica cursului vizează: pregătirea și depozitarea diverselor feluri de mâncare (antreuri calde și reci, gustări calde și reci, mâncăruri din carne, mâncăruri din legume / orez / pește, fructe de mare, sosuri, salate, paste făinoase, aluaturi, dulciuri), manipulare cuțite profesionale, pregătirea stocurilor, instrucțiuni privind igiena, siguranța, organizarea activității.

Cei care se înscriu la curs vor participa la 240 de ore de teorie și 480 de ore de practică în producție. Cursul se finalizează cu un examen, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională.

Mai multe informații despre cum vă puteți înscrie la curs sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.