Reacții pozitive pentru cel mai recent remix al timișorenilor de la Dirty...

Reacții pozitive pentru cel mai recent remix al timișorenilor de la Dirty Nano VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Dirty Nano se bucură de reacţiile celui mai recent remix

Dirty Nano, duo-ul de pe malul Begăi, a cules noul hit Chainsmokers & Coldplay și i-a oferit propria semnătură specifică. Remix-ul „Something Just Like This” a ajuns rapid în inimile publicului local, dar a stârnit reacții puternice în toată țara.


Release-ul a apărut online acum două săptămâni și după primul weekend de la lansare a devenit power play în cele mai tari cluburi din țară, precum Loft sau Boa din București, Noa din Cluj Napoca sau preferatul timișorenilor – Epic Society.

În această săptămână, piesa a primit încă o dovadă de recunoaștere națională din partea celei mai credibile surse de muzică electronică din țară. Dance FM a adăugat piesa lui Tinu Vidaicu și a lui George Hora drept new entry, în DanceFM Top 20. „Something Just Like This” a intrat direct pe poziția a 16-a. Energia grupului timișorean e contagioasă și se transmite tuturor, play după play. Cu Dirty Nano ne revedem vineri, 10 Martie, la Epic Society, la petrecerea oficială de lansare Volumului 22, din seria Maestros del Ritmo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.