Şoferii care blochează accesul ambulanţelor, „luaţi la ochi” de Poliţia Locală şi...

Şoferii care blochează accesul ambulanţelor, „luaţi la ochi” de Poliţia Locală şi Rutieră din Timișoara. Câte sancţiuni s-au aplicat

0
DISTRIBUIȚI

Poliția Rutieră și Poliția Locală au efectuat o serie de controale în trafic, zilele trecute. Oamenii legii au verificat șoferii care circulă prin zona Spitalului Județean, acordând o atenție specială conducătorilor auto care blochează accesul ambulanțelor.

„Acțiunea a fost organizată ca urmare a sesizărilor primite atât de polițiștii locali cât și de rutieriști de la cetățeni, dar și de la reprezentanţii unităților spitalicești menționate, care sunt afectate în preluarea cazurilor grave ca urmare a faptului că unii şoferi nu respectă semnele de circulaţie şi practic blochează intrările și circulația ambulanțelor.


Spre exemplu, în numai două ore au fost aplicate un număr de 32 de colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor depistate oprite sau staționate intrând sub incidența indicatorului care restricționează acest lucru, conducătorii auto ai acestora urmând a se prezenta pentru aplicarea măsurilor de sancționare, iar alți 21 de conducători auto care s-au prezentat la fața locului au fost deja sancționați. Sancțiunile pentru astfel încălcări ale legislației se încadrează între 290 lei și 725 lei, și 2 sau 3 puncte penalizare la permis în funcție de fapta comisă, respectiv oprire, staționare, conform OUG 195/2002”, a transmis Poliţia Locală.

Vă reamintim că, weekend-ul trecut, o mașină a Poliției Locale Timișoara a fost filmată în timp ce staționa ilegal, încurcând circulația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.