Duel cu implicații în clasamentul sezonului regular pentru SCM Politehnica la Suceava....

Duel cu implicații în clasamentul sezonului regular pentru SCM Politehnica la Suceava. Vezi care sunt adversarii posibili ai handbaliștilor alb-violeți în play-off

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara a avut parte de o pauză competițională în penultima rundă a sezonului regular al Ligii Zimbrilor. Elevii lui Pero Milosevic au parte însă sâmbătă de o deplasare importantă pentru configurația clasamentului sezonului regular și, deci, stabilirea împerecherilor pentru sferturile de finală ale campionatului. În funcție de rezultatul de pe terenul celor de la CSU Suceava, dar și a altor încleștări din etapa 26 bănățenii pot înfrunta apoi CSM-ul, Turda ori Odorheiul.

Jocul rezultatelor are un rol major în ultima rundă. Ocupantă a poziției a șasea SCM Politehnica riscă să cadă o poziție dacă pierde în Bucovina iar urmăritoarea, HC Vaslui, se impune cu Satu Mare. Dacă ajung pe 7 timișorenii vor înfrunta sigur Potaissa Turda, care nu mai poate pierde locul 2. În schimb, de pe locul 6 intervin alte două necunoscute în ecuația play-off-ului pentru alb-violeți. În actuala configurație Poli ar urma să înfrunte CSM-ul de București. Grupare care trebuie să învingă la Constanța pentru a fi sigură că nu-și pierde locul în detrimentul celor de la HC Odorhei, formație transilvană care are cu două mai puțin decât trupa din Capitală și care are parte de un joc relativ mai ușor acasă, cu Focșaniului. Un lucru e cert, indiferent de clasarea finală, poliștii vor avea o misiune dificilă în sfertul de play-off, deoarece se joacă în sistemul ”cel mai bun din trei jocuri” cu duelul decisiv pe teren formației mai bine clasate în această parte a sezonului.

Teoretic, CSU Suceava, adversarul timișorenilor de sâmbătă, luptă la rândul ei pentru a nu-și pierde poziția 9.


”Nouă nu ne vine prea bine acest meci, după două săptămâni de pauză. Apoi la interval de doar 3-4 zile începe play-off-ul şi trebuie să jucăm. Pentru moment, Pejovic şi Simovic nu sunt apţi, iar Lasica a făcut antrenamente însă nu are minute în joc oficial; în aceste condiţii e greu să câştigăm la Suceava în faţa unei echipe care aleargă foarte mult şi doar puţin i-a lipsit să nu intre în play-off. După meciul de la Suceava în funcţie de rezultate şi de viitorul adversar din play-off vom reveni acasă, dacă jucăm contra Turdei, sau vom merge direct spre Bucureşti, dacă vom înfrunta CSM”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Politehnica.

”А fost o perioadă cu antrenamente mai grele, dar ne simţim foarte bine. Mergem la Suceava cu gândul de a câştiga, aşa cum abordăm fiecare meci. Orice adversar vine în play-off va fi dificil, pentru că anul acesta faza eliminatorie pare să fie mai tare decât cea de anul trecut. Chiar dacă ne-am atins obiectivul intern, acela de a intra în play-off, vrem să mergem cât mai departe şi, de ce nu, poate vine o medalie, la fel ca anul trecut”, a spus și pivotul Leonard Ștefan.

Partida CSU Suceava – SCM Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18.00 (netelevizat), în etapa a XXVI-a a Ligii Zimbrilor, ultima a sezonului regular.

Promoție pentru fani

Clubul alb-violet pune în vânzare abonamente speciale pentru partea finală și cea mai interesantă a campionatului. Astfel, cele minimum trei jocuri din play-off vor putea fi văzute de susținătorii lui SCM Poli cu doar 20 de lei. ”Se va genera un fișier printabil în 24 de ore de la comandă, acest fișier va fi folosit la intrare unde se va preschimba cu un card. Se poate primi cardul prin curier ori ridicat de la sediu nostru până vineri, 7 aprilie, ora 14:00”, se arată în anunțul de pe site-ul clubului. Meciurile au loc în perioada 8 aprilie-15 iunie la Sala „Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.