Revoluţionar din Timişoara, chemat să dea cu subsemnatul pentru că a postat...

Revoluţionar din Timişoara, chemat să dea cu subsemnatul pentru că a postat pe Facebook imagini cu maşinile Poliţiei Locale parcate ilegal

5
DISTRIBUIȚI

Situaţie halucinantă la Timişoara, oraşul din care a pornit, în 1989, lupta pentru libertate: unul din personajele emblematice ale mişcărilor de stradă din 1989, revoluţionarul Corneliu Vaida cunoscut ca purtătorul de cuvânt al Revoluţiei, a fost citat de Poliţia Locală la sediul instituţiei …din cauza unei postări pe Facebook.

Citaţia i-a fost înmânată revoluţionarului de doi agenţi de la Brigada de intervenţii. Prin adresă, Vaida este anunţat că este convocat la sediul Poliţiei Locale pentru a da explicaţii „privind continutul mesajelor postate pe retelele de socializare respectiv Facebook in data de 13.04 si 14.04.2017”. Postările la care se face referire în citaţie sunt imaginea cu maşinile Poliţiei Locale parcate pe trotuar şi ştirea realizată de PRESSALERT.ro în baza acelei imagini, în care se arăta cum Poliţia Locală a parcat pe trotuar fără a lăsa loc liber pentru pietoni.

Agentul care semnează citaţia este unul dintre cei care păzeau intrarea în Primăria Timişoara şi cu care Vaida a avut un conflict verbal în trecut.


În cadrul unei discuţii pe o reţea de socializare, în timp ce îi lua apărarea şefului Poliţiei Locale Dorel Cojan, agentul Tirlui Marius-Ionut a informat că a fost chemat în Timişoara să îi conducă pe locuitorii din capitala Banatului, pentru că are calităţi de „meneger”.

5 COMENTARII

  1. Va puteti imagina ce tare ii deranjeaza pe papagalii astia ai lui Pacala nenea asta de-l urmaresc pacalicii ce posteaza pe Facebuk? Vai de noi! Cica astia ar trebui sa ne apere de hoti…

  2. Maidanezii astia comunitari si-au luat grade grav! Dupa ce ca nu ai nevoie nici de liceu ca sa te angajezi la ei isi mai dau si importanta mai mult decat un caune tomberonez. Eu sunt departe dar nu se gaseste niciun avocat sa calce pe ei si sa stearga putin parchetul?

    • Urat din partea site-ului ca trebuie sa rezolvi o inmultire ca sa postezi. D-aia ii cheama p-astia la politie ca eu nu pot avea replica aici. Nu pot posta raspunsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.