Ionuț Popa anunță un lot de ”sacrificiu” și pentru finala cu Dinamo....

Ionuț Popa anunță un lot de ”sacrificiu” și pentru finala cu Dinamo. Astra, aproape de o GAFĂ care ar fi calificat-o pe ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Astra și-a corectat eroarea înainte de meci

ACS Poli a cedat fără drept de apel și în returul semifinalei din Cupa României. Ionuț Popa a explicat după eșecul cu Astra, scor 0-3, că va fi nevoit să meargă cu o garnitură întinerită și la finala Cupei Ligii cu Dinamo, numărul accidentaților fiind îngrijorător în perspectiva duelului cu Pandurii.

”Un joc pe care l-am pierdut pentru că adversarul a fost peste noi. Mi-ar fi plăcut să deschidem noi scorul. Am avut acea ocazie mare a lui Drăghici. Ei nu au ratat singuri cu portarul. A venit acel gol fabulos. Am remarcat evoluția lui Haruț, Oprea, Mailat confirmă din nou. Sunt nemulțumit de aportul unor seniori, deși au fost puțin astăzi. Vreau să am o discuție cu ei”, a declarat Ionuț Popa.

”Ce să mai spun, noi tot am vorbit despre programări. Și la acest joc nu am putut miza pe Bocșan, Scutaru, Hernique… accidentați.


Neagu avea o problemă la genunhci, am forțat cu el”, a mai spus Popa. Tehnicianul a explicat că lotul nu va fi întărit considerabil pentru finala Cupei Ligii: ”Nu am altă soluție. Am pomenit de cei trei-patru jucători. Cânu și Croitoru au o vârstă, ăștia vor fi și la București, nu am ce să fac. Oprea nu poate merge la București pentru că nu e trecut în lotul de Ligă. Mi-ar fi plăcut să fie”.

”Toți ne pregătim de meciul de marți. Îi las pe toți accidentați acasă. E un meci decisiv spun eu”, a conchis acesta cu referire la meciul cu Pandurii.

Astra putea pierde cu 3-0!

A fost 0-3 pe tabelă după 1-4 în tur, dar, culmea, gazdele au fost la un pas de a câștiga la masa verde partida. Oaspeții s-au sesizat însă la timp că în Cupă se stă la două cartonașe și nu patru și l-au schimbat pe Morais, fundașul era suspendat și a fost trecut inițial titular. ”Am vrut să-l folosesc și am avut surpriza să aflu că se stă la două nu la patru cartonașe galbene. Directorul sportiv ne anunță pe noi…”, a comentat Marius Șumudică.

Depsre jocul tehnicianul Astrei a spus că a fost ”la discreția noastră, având în vedere și componența echipei adverse, a facilitat prestația noastră. Înțeleg alegerea lui Popa, joacă din trei în trei zile. Noi am jucat cele mai multe, ne-am calificat și în primăvara europeană și îl înțeleg, mai ales după rezutatul meciului tur. Era greu de surmontat diferența și cu prima lor echipă. Mi-aș dori din suflet pentru acest oraș, am ieșit puțin și e unul dintre cele mai frumoase din țară. Are nevoie de suporteri. Eu doresc să rămână în prima ligă… Eu cred că are șanse suficiente dacă vor câștiga cu cei de la Pandurii”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.