”Tânăra” ACS Poli, CARNE DE TUN pentru Astra. Ionuț Popa a mizat...

”Tânăra” ACS Poli, CARNE DE TUN pentru Astra. Ionuț Popa a mizat pe mai mulți juniori în returul semifinalei de Cupă GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli a trimis mai mulți tineri în teren. Foto: Gabriel Brezeanu

Ionuț Popa s-a ținut de cuvânt de această dată și chiar a făcut numeroase schimbări față de jocurile obișnuite de campionat. ”Puii” lui ACS Poli Timișoara nu au avut nicio șansă în fața mai ”bătrânei” Astra Giurgiu, scor 0-3, în returul semifinalelor Cupei României. Pentru bănățeni urmează două examene mai importante, în care vor avea nevoie de jucători care știu mai mult decât ”ABC-ul”.

Introducerea tinerilor Haruț ori Lucian Oprea a amintit, păstrând proporțiile, de echipa tânără trimisă de ”Poli Iancu” contra lui Dinamo. Culmea, înaintea unui meci important cu ”câinii” bănățenii au ales să odihnească mai mulți jucători. Dar deznodământul de azi era mai previzibil. După 1-4 în tur, tinerii de la ACS Poli II au început curajos, alături de seniori obișnuiți ce-i drept. În minutul 22 însă putea fi 0-1, la prima șansă notabilă, dar Sergiu Buș, din fața porții, i-a dat noi motive lui Șumudică să-l urecheze. Peste 18 minute însă omul-salvator în sferturi, Curileac, e surprins de execuția oarecum specifică lui Budescu și oaspeții au 1-0 fără să apese prea tare pedala. Pauza nu a fost un ”sfeșnic” bun pentru ”puii” Timișoarei. În minutul 49 Buș înscrie cu un șut din careu. La 0-2, în ciuda unui joc destul de alert, ”sacrificiul” părea complet. Mai mult, cu 12 minute înainte de final Seto a nimerit doar bara. Peste șase minute însă Nicoară scapă și el din marcaj și lobează peste Curileac pentru 3-0. Oricum, unii dintre cei care au intrat azi merită mai multe încurajări, traduse prin mai multe șanse în prima echipă.

Astra s-a calificat previzibil, cu 7-1 la general. Pentru ACS Poli pare să fi fost o pierdere de vreme competiția KO, urmează finala Cupei Ligii, cu Dinamo, un meci în care probabil se va miza pe mai mulți oameni de bază.

ACS Poli Timișoara: Curileac – Haruț, Soljic (cpt.), Fridrich, Neagu (35 Pădurariu) – A. Ignea (65 Doman), L. Oprea – Mailat, Bârnoi, Popovici – Drăghici (78 Murariu). Pe bancă: Smaranda – Novak, Velcotă, Pedro Henrique. Antrenor: Ionuț Popa.

Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Săpunaru (cpt.), Fabricio (55 Oros), Al. Stan – Lovin (55 Boubacar), Seto – Ioniță, Budescu, Teixeira (70 Nicoară) – S.


Buș. Pe bancă: Lung – Pițian, D. Florea, Nicoară. Antrenor: Marius Șumudică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.