Buşoi îl vrea pe Nicolae Robu prim-vicepreşedinte PNL. Ce spune despre ofertă...

Buşoi îl vrea pe Nicolae Robu prim-vicepreşedinte PNL. Ce spune despre ofertă primarul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Este primar al Timişoarei şi preşedinte al PNL Timiş, dar se pare că lui Nicolae Robu nu îi ajung funcţiile. La doar câteva zile după ce a anunţat că îl susţine pe parlamentarul Cristian Buşoi în cursa pentru şefia PNL, Nicolae Robu a admis că are şi el planuri de a avansa pe scara ierarhică din PNL.

„Eu l-am rugat pe domnul Robu să reflecteze asupra ideii de a candida la o funcție de prim-vicepreședinte. După cum știți restul biroului, în afara funcției de președinte, se alege imediat după într-un consiliu național foarte consistent. Discuțiile sunt să avem aproximativ 1500 de delegaţi.


Candidaturile sunt individuale, contează susținerea unor echipe, dar candidaturile sunt individuale și contează cine sunt cei care candidează pentru cele patru funcții de prim-vicepreședinte al PNL. E foarte important ca un primar cu rezultatele cu experiența, cu expertiza de președinte al PNL Timiș să aibă un cuvânt important de spus în viitoare arhitectură de conducere a PNL. Conducerea PNL va avea de câștigat din experiența pe care o va aduce domnul Robu”, a declarat astăzi Cristian Buşoi.

Nicolae Robu a comentat în cadrul unei conferinţe de presă propunerea făcută de Buşoi. „Cred că s-a dovedit în ultima vreme că am putut fi o voce care a contat în PNL și inclusiv solicitările pe care le-am primit de-a lungul anilor în PNL să mă exprim pe anumite probleme din partid, mă încurajează să candidez pentru o funcție la nivel național, pentru partid, pentru că pentru mine nu ar conta. Un timp consumat în plus, un efort în plus, dar am disponibilitatea să fac eforturi în plus atunci când consider că pot să aduc o contribuție pozitivă la ceva. (…) Deci dacă va fi posibil, în sensul că dacă nu va exista nicio compatibilitate între funcția de prim-vicepreședinte la nivel național cu cea de președinte de filială, atunci voi candida la una din funcțiile de prim-vicepreședinte”, a spus acesta. Momentan Nicolae Robu este vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.