Accident GRAV la o bancă: un alpinist utilitar a căzut de la...

Accident GRAV la o bancă: un alpinist utilitar a căzut de la etaj în timp ce curăța fațada de sticlă. În ce stare este victima

0
DISTRIBUIȚI

Un alpinist utilitar care curăţa geamurile unei bănci din centrul Devei s-a prăbuşit de la înălţime și a fost rănit grav. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a căzut de la câţiva metri între faţada de sticlă ai clădirii şi zidul acesteia.

Echipajul de Ambulanță sosit la fața locului a stabilizat victima, care a fost transportată la spital.


„Bărbatul prezenta un traumatism cranian, cu o plagă în regiunea cefei şi pierderea stării de conştienţă, dar şi o plagă în zona bărbiei. A fost stabilizat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, citat de adevarul.ro.

În timpul prăbuşirii, alpinistul s-a lovit de mai multe bare care fixau pereţii din sticlă. Cazul este cercetat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul. Potrivit primelor informaţii oferite de autorităţi, echipamentul de susţinere al bărbatului ar fi cedat, conform sursei citate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.