Nicolae Robu, atac de duminică la guvernul Grindeanu. Vezi ce nu-i convine

Nicolae Robu, atac de duminică la guvernul Grindeanu. Vezi ce nu-i convine

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, e supărat din cale afară pe guvernul condus de pesedistul Sorin Grindeanu. Imediat după ce pesedistul a fost uns premier, Robu a elaborat o listă cu 15 proiecte pentru care dorea finanţare de la guvern. Între timp, lucrurile s-au lămurit, guvernul dând asigurări că va face centura de sud pe cu o bandă pe sens şi o sală polivalentă la Giroc. Primarul a scris la Bucureşti pentru a afla care este stadiul finanţării celorlalte obiective şi a postat pe Facebook răspunsul primit.

„Răspunsul se referă doar la trei din cele 15 obiective și anume: la spitalul regional, la institutul oncologic și la maternitate. Iată-l:
1. Cu privire la spitalul regional, ni se spune, reiterat, că Timișoara nu este inclusă în programul național de spitale regionale, acestea fiind obiective de mare valoare, spitale regionale urmând a se face doar în Iași, Cluj și Craiova.


În aceste orașe se vor investi, în fiecare, circa 1 MILIARD DE LEI! În Timișoara, zero lei!!!

2. Cu privire la Institutul Oncologic, ni se spune că el va fi făcut, prin continuarea lucrărilor la clădirea începută în urmă cu peste 10 ani, pe Calea Torontalului. Fonduri alocate pentru 2017: 15 000 lei -da, ați citit bine: 15 000 lei!-, adică, nici măcar toată amenda aplicată mie fără nici cea mai mică vină de Poliția Politică PSD-istă numită Inspectoratul de Stat în Construcții!

3. Cu privire la Maternitate, mi se transmite că n-am decât să o fac eu la Spitalul de Copii, dacă tot m-am apucat să construiesc acolo un nou corp, că, deh… unde-i unul, mai încape și un al doilea…

4. Concluzii:

a. Concluzie Robu:

Să-şi fie ruşine, guvern PSD, pentru cei zero lei pentru Timişoara – pardon, 15.000 de lei, în timp ce pentru Iaşi, Cluj şi Craiova dai un milioard numai pentru spitalul regional.

b. Concluzie Dobra

Președinte PSD Timiș: Timişoara are spitalregional, actualul spital judeţean, construit acum 50 de ani şi total depăşit! Meargă miliardele de lei pentru investiţii de excelenţă la Iaşi, Cluj şi Craiova. Medicii Timişoarei şi cetăţenii vestului nu le merită! Incredibil!

c. Mai votați PSD, stimați timișoreni!
Dacă împărtășiți nemulțumirea mea, dați Like și Share. Altfel, postați textul:
„Susținem PSD, este foarte bine ce face cu Timișoara, Timișoara trebuie doar să dea la bugetul de stat, nu să și primescă!”, a scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.