Revolution Festival, gata de start. Vezi ultimele detalii despre eveniment

Revolution Festival, gata de start. Vezi ultimele detalii despre eveniment

1
DISTRIBUIȚI
Organizatorii Revolution Festival au anunţat programul complet al evenimentului care va avea loc între 1 şi 3 iunie la Muzeul Satului Bănățean.

Organizatorii Revolution Festival au anunţat programul complet al evenimentului care va avea loc între 1 şi 3 iunie la Muzeul Satului Bănățean.

„Minunatul muzeu se va transforma într-o platformă a muzicii și a artei, dedicată tuturor celor care iubesc aventurile și distracția. Festivalul îți oferă un alt tip de workshop-uri, discuții, show-uri moderne, o zonă de joacă, afterparty-uri și, desigur, cele mai tari show-uri muzicale. Bucură-te de cele șapte scene și zone, unde poți să dansezi pe săturate, și ascultă muzică electronică excepțională oferită de nume precum: Rudimental DJ Set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, Dubfire și mulți alții la Music Guru, Electronic Apex sau la scena Gaia Trance. Cea mai bună parte a scenelor Music Guru și Extreme este că fanii muzicii live se vor putea bucura de concerte susținute de: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH, Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistica Urbana, Gojira + Planet H și nu numai. Nu cumva să ratezi zona Lunatica – Orașul Revoluționar, unde te așteaptă show-uri de zi, workshop-uri și performance-uri de circ cum nu ai mai văzut vreodată. În timpul zilei pregătim un program special la care trebuie să participi. Poți alege dintre workshop-uri de dans, care mai de care mai interesante, poți face parte din purgatoriul Revolution Festival, poți să intri într-o luptă cu lightsabers, alegând dacă vrei să fii Jedi sau Sith.


De asemenea, poți să-ți schimbi stilul, pentru o zi, la Barber Shop sau la Princess Make-up Salon. Am pregătit un program minunat și pentru copii, așa că micuții festivalieri au la dispoziție o mulțime de jocuri. Așadar, indiferent că ai 1 an sau 101 ani, la Revolution există un loc special pentru tine“, spun organizatorii.

Festivalul își deschide porțile joi, 1 iunie, la ora 12.00, iar programul artistic începe de la ora 14.00. „În schimbul biletului pe care l-ai cumpărat, vei primi o brățară de festival; dacă nu ai bilet, îl poți achiziționa și de la intrare. Ține minte: dacă îți cumperi biletul în ziua festivalului, vei plăti 125 de lei pentru două zile, respectiv 65 de lei pentru una. Așadar, ar fi bine să îți cumperi abonamentul în avans, pentru doar 99 de lei, de la www.eventim.ro sau www.myticket.ro. În cazul în care apar probleme sau îți pierzi biletul te rugăm să ne scrii la un e-mail la office@revolutionfestival.com și vom încerca să te ajutăm să-l recuperezi.

Pentru cei care nu vor să rateze niciun moment din distracție, vara aceasta Revolution va avea o zonă de campare. Campingul va fi în apropierea lacului de la Muzeul Satului Bănățean și va oferi facilități excelente. Pentru numai 29.99 de lei, cei care decid să se mute la festival vor beneficia de: dulăpioare cu cheie, hot spot Wi-Fi, punct pentru încărcarea bateriilor, bar, recepție non-stop, livrare mâncare, dușuri cu apă caldă și toalete. În prețul de 29.99 de lei sunt incluse toate cele trei zile de festival, iar biletele se pot cumpăra de pe www.myticket.ro sau www.eventim.ro. Accesul în camping va fi permis de pe 31 mai până pe 4 iunie. „Ne pare rău să anunțăm că din cauza unor probleme tehnice, care nu țin de echipa de organizare a festivalului, Sigala nu va putea să ajugnă la Revolution“, au mai anunţat organizatorii evenimentului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.