PSD Timiş acuză: cu subvenţii de 5 lei la Timpark, Robu vrea...

PSD Timiş acuză: cu subvenţii de 5 lei la Timpark, Robu vrea extinderea sistemului pe zeci de străzi

0
DISTRIBUIȚI

Consilierii locali ai PSD Timiş trag un semnal de alarmă cu privire la planurile conducerii Primăriei Timişoara în legătură cu sistemul Timpark. Conform datelor dintr-un comunicat de presă transmis de consilierii locali PSD Timiş, primăria plănuieşte să extindă sistemul Timpark pe nu mai puţin de 21 de străzi pe care în acest moment şoferii pot parca gratuit.

„Străzile afectate de această inițiativă sunt: Amforei, Calea Bogdăneștilor, Iosif Bulbuca, Burebista, Căpitan Damșescu, Corneliu Coposu, Corbului, Crizantemelor, Intrarea Doinei, Eroilor de la Tisa, Mihail Kogălniceanu, FC Ripensia, Labirint, Calea Circumvalațiunii, Mangalia, Pestalozzi, Aurel Păunescu Podeanu, Protopop George Dragomir, Platanilor, Plautius Andronescu și Iancu Văcărescu.


Așadar, toți cei care vor dori să folosească locurile de parcare de pe aceste străzi vor fi nevoiți să plătească. Mai mult, același primar a decis în urmă cu câțiva ani ca strada Pestalozzi să fie scoasă din sistem, ca o facilitate pentru studenții din zona, iar acum este reindrodusă. În cadrul proiectului de hotărâre a fost introdusă și măsura de a reduce cu 20% prețul abonamentelor pentru cei cu domiciliul în Timișoara, pentru ca sub umbrela unei subvenții de aproximativ 5 lei/lună/abonat, primarul să își ascundă adevăratul plan, care urmează să afecteze mii de cetățeni, prin introducerea celor 21 de străzi în sistemul Timpark”, acuză pesediştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.