Un inedit festival începe în weekend la Timișoara. Vezi programul complet al...

Un inedit festival începe în weekend la Timișoara. Vezi programul complet al evenimentelor

0
DISTRIBUIȚI

conferinta antagon festival scart (4) VS

„Ni se spune că suntem independenți, privați, underground”. Vorbim despre primul festival de teatru independent din Timișoara ce se va desfășura în perioada 1-8 iunie. Festivalul Antagon este la prima ediție și le-a pregătit timișorenilor o serie de spectacole ce se vor desfășura Scârț Loc Lejer, Electric Theatre, Hostel Costel, mansarda e-spres-oh, galeria Triade, pietonala Mărășești și parcul Botanic. Singura dependență a trupelor reunite în festivalul Antagon este dependența de public.

„Consum deci exist! sau Consum deci nu mai exist! Valabile amândouă! Este vorba despre o întâlnire în teatru, ce facem noi mai bine sau mai puțin bine, pentru voi, publicul nostru. Da, consumator! Noi ne consumăm în teatru și-n povești, iar ele ajung la dumneavoastră pentru a fi înghițite și digerate! Un proces firesc și benefic pentru ambele părți”, au anunțat organizatorii.

Iată programul complet al festivalului:

Duminică, 1 iunie, de la ora 22.00, pe pietonala Mărășești, Auăleu Teatru vă aduce, „Ferma Animalelor” de George Orwell cu Marian Pîrvulescu, Ioan Codrea, Andrei Racolţa, Christine Cizmas, Cari Tibor şi Ovidiu Mihăiţă. Înscenarea: Ovidiu Mihăiță. Intrarea este liberă.

Luni, 2 iunie, de la ora 19.00, la Hostel Costel, Compania Teatrală BIS din Sibiu vine cu CEHOV – „Trei Drame Ridicole”, cu Bogdan Sărătean, Ciprian Isidor, Andrada Grosu, Dan Țilea, Claudiu Fălămaș. Regia: Bogdan Sărătean
De la ora 21.00 la aceeași locație va fi difuzat spectacolul „Amalia respiră adânc” de Alina Nelega, cu Andrada Grosu. Intrarea este 20 de lei pentru ambele spectacole

Marți, 3 iunie, Ionuț Caras din Cluj vă invită la Electric Theatre de la ora 19.00 unde va avea loc spectacolul „Urletul”, după Allen Ginsberg. Intrare 20 de lei.
De la ora 21.00 la Hostel Costel Auăleu Teatru vine cu „O noapte furtunoasă”de I.L.Caragiale
cu Marian Pîrvulescu, Ioan Codrea, Victor Dragoș, Norbert Lovasz, Armand Iftode, Andrea Wolfer şi Christine Cizmaș. Înscenarea: Ovidiu Mihăiță. Intrare 20 de lei

Miercuri, 4 iunie, de la ora 19.00, la Auăleu Teatru, Reactor de Creație și Experiment din Cluj-Napoca vine cu „Pasărea care nu e” de Raluca Mara, cu Raluca Mara. Intrare 20 de lei.
De la ora 21.00 la Hostel Costel va avea loc spectacolul „Așteptând-o pe Alice” de Oana Mardare.


Intrare 20 de lei.
Tot de la ora 21.00 vor mai avea loc două spectacole. Teatrul de Artă din București vine cu „6 din 49” difuzat la Electric Theatre. Cu: Dana Voicu și Liviu Cheloiu, regia: Alexandru Maftei. Intrare 20 de lei. Și de la aceeași oră puteți să vizionați alături de Stage din Oradea „1000 de Motive să te Omor” la Electric Theatre. Pentru ambele spectacole intrarea este 20 de lei.

Joi, 5 iunie, de la ora 19.00, la Galeria Triade, O2G din București prezintă Capete Înfierbântate de Mihaela Michailov, cu Alexandru Potocean. Regia: David Schwarz.
De la ora 21.00 puteți viziona la Galeria Triade „Dar cu pianistul cine dansează” de Tünde Baczó, cu: Tünde Baczó, Alin State și Tibor Cári. Intrarea este 20 de lei pentru ambele spectacole

Vineri, 6 iunie, de la ora 19.00 la Auălei Teatru, Doctor’s Studio din București prezintă „Colibri” de Garret Jon Groenveld, cu Daniel Popa, Laurențiu Bănescu. Regia: Florin Piersic Jr. Intrare 20 de lei.
De la ora 21.00 la Electric Theatre veți avea parte de spectacolul „România free country” de Mihaela Lichiardopol după Texte Scurte de Matei Vișniec, cu Iza Berger, Alina Chelba, Anastasia Nasco, Andreea Hulughiuc,Nicolae Pârvulescu, Călin Stanciu Jr. și Bogdan Spiridon. Regia: Mihaela Lichiardopol. Intrare 20 de lei.

Sâmbătă, 7 iunie, de la ora 19.00 la Auăleu Teatru, Teatru Fix din Iași vine cu „Petre în buzunar” de Marie Jones, cu Mihai Pintilei-Jabeniţan, Ştefan Cătălin Mîndru, Alin Ştefan Prodan. Regia: Ovidiu Caiță. Intrare 20 de lei.
Ora 19.00 la Electric Theatre Unteatru din București prezintă „Cel mai frumos român din lume” Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter și Ionuț Grama. Regia: Alexandra Penciuc. Intrarea 20 de lei.
Ora 19.00, la e-spres-oh (mansardă) Doctor’s Studio din București prezintă „Monoloagele Vecinului cu Laurențiu Bănescu. Regia: Laurențiu Bănescu. Intrare 20 de lei.
Ora 21 la Electric Theatre, Daniel Popa vă aduce ce a făcut IN DEBT WE ART un film documentar. Intrare liberă.

Duminică, 8 iunie, de la ora 19.00, la Electric TheatreUnteatru din București vine cu „Black Bird” de David Harrower, cu Florina Gleznea și Constantin Cojocaru. Regia: Andrei și Andreea Grosu. Intrare 20 de lei.
Auăleu Teatru vine cu „Circus Mundi” de la ora 22.00 în Foișorul din Parcul Botanic spectacol de Brigada Artistică de la Auăleu Teatru cu Marian Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Costin Bleotu, Victor Dragoș, Christine Cizmas, Andrea Wolfer, Ovidiu Mihăiță și alții Înscenarea: Ovidiu Mihăiță. Intrare liberă.

Bilete se găsesc până duminica aceasta în următoarele locații: La Auăleu Teatru și Scârț Loc Lejer, La Electric Theatre, La Cărturești, pe Mercy, și în Mall la Aethernativ Café. De luni, 2 iunie, veți putea cumpăra bilete doar de la Auăleu Teatru sau înainte de spectacolul dorit. Nu se fac rezervări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.