De ce nu merge city managerul Drăgoi la tăiat de panglici cu...

De ce nu merge city managerul Drăgoi la tăiat de panglici cu primarul Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

SORIN DRAGOI LA PRESSALERT03_resize

Optimism – acesta este starea pe care city managerul Sorin Drăgoi o are faţă de finalizarea fără probleme a proiectului de construcţie a incineratorului de deşeuri de la Timişoara, proiect care valorează nu mai puţin de 60 de milioane de euro plus TVA.

Drăgoi a povestit că la acest moment proiectul este în stadiul de implementare, dar că au existat anumite probleme din cauza unuia dintre parteneri, care deţine 49% din acţiuni, şi care nu a dorit să mărească aportul de capital. City managerul este sigur că „până în septembrie va fi predat amplasamentul. (…) Dacă el va fi gata până în 2016 noi avem şanse foarte mari să primim niște bani de la planul naţional de investiţii”.


Legat de ipoteza că Timișoara ar putea pierde bani dacă proiectul nu este implementat, Drăgoi a spus că „nu sunt banii primăriei sunt bani câştigaţi”..

Tot în cadrul discuţiilor cu privire la implementarea de proiecte, city mangerul a explicat şi de ce nu merge pe teren cu primarul Nicolae Robu, nici măcar la tăiat de panglici. „Noi avem un board în fiecare luni dimineaţa în care discutăm probleme majore şi minore, iau parte primarul, viceprimarii şi consilierii. Stabilim cine de ce se ocupă în cadrul acelei ședinţe. Nu văd de ce ar trebui să mergem împreună, din moment ce comunicăm non-stop, vorbim personal, la telefon sau prin mesaje. Ne împărţim sarcinile, aşa este normal. Noi toţi cei din conducere suntem o echipă. Nu am făcut şi nu fac politică și nu am probleme în a mă înţelege cu un viceprimar sau altul care sunt de la partide diferite”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.