Dezinformez, deci exist

Dezinformez, deci exist

2
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

Mi-am dat seama, azi, că e mai simplu să dezinformezi. Nu înțeleg de ce mi-a luat atât!

Lucrurile erau evidente.


Când ești prost, mai bine dezinformezi, decât să arăți lumii cât de puține știi. Pari „smart” dacă invoci tratate ratificate, legi, reguli și cuvinte mari, ba chiar dacă citezi „oficiali”. Nu contează că nu ai stat niciodată de vorbă cu ei. Cine va verifica asta?

În general lumea te crede. Undeva între 80 și 90% vor fi imediat de aceeași opinie cu tine. Dintre ei, mulți îți vor ridica osanale, laude și te vor aplauda pentru bunele intenții de a salva lumea.

Lumea care nu are de ce să fie salvată, pentru banalul motiv că ea nu are o problemă. Ea e cum e, de când s-a format Pământul, iar faptul că cineva descoperă abia în mileniul trei gaura macaroanei sau comunicatul de presă, nu înseamnă nimic. Să ne înțelegem: dezinformarea e gravă. E un delict cel puțin moral. E la fel de gravă dacă e făcută cu bună știință ca și atunci când e făcută din crasă prostie, și asta pentru că efectele pe care le poate genera sunt aparte.

2 COMENTARII

  1. Prost ordinar… Faci pe deșteptul… Asta e motivul pentru care suntem asa înapoiati ca popor… Te incadrezi in profilul descris in articol…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.