PC Timiș are președinte nou. Cine va lua locul Mariei Grapini la...

PC Timiș are președinte nou. Cine va lua locul Mariei Grapini la conducerea filialei

0
DISTRIBUIȚI

maria_grapiniEste oficial: filiala din Timiș a Partidului Conservator are o nouă conducere interimară. După ce Maria Grapini s-a arătat împotriva fuziunii dintre PC și PLR, aceasta a fost scoasă din schemă. În locul acesteia a fost numit ca președinte interimar consilierul județean Ion Davițoiu. Acesta a declarat că „am preluat ca interimar. Prin noua fuziune a PC cu PLR, doamna Grapini nu a vrut să continue acest proiect, urmând proiectul dânsei cu Partidul Puterii Umaniste.


Acum, după o consultare între colegii de pe plan local, care ne-am debarasat de aripa aceea și cu conducerea PC de la București s-a luat decizia ca eu să fiu nominalizat președinte interimar al Partidului Conservator”, a declarat Davițoiu.

În urmă cu câteva zile, Grapini a anunțat că congresul de astăzi al partidului a fost convocat nestatutar, iar filiala judeţeană Timiş nu va participa la eveniment. Eurodeputata a dat de înţeles că va susţine în continuare doctrina umanistă, din afara partidului condus de Daniel Constantin. Cel mai probabil Grapini se va alătura Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.