Un nou DRUM AL MORȚII în vestul țării: trei accidente în 24 de...

Un nou DRUM AL MORȚII în vestul țării: trei accidente în 24 de ore, cu șapte vehicule implicate, doi oameni au murit. Care au fost cauzele incidentelor

0
DISTRIBUIȚI

accident sandra 11

De ieri dimineața și până acum, două persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită în urma a trei accidente de circulație petrecute pe aceeași șosea din vestul țării, în locuri diferite.

Ieri dimineață, pe DN 7, în comuna hunedoreană Zam, un camion a derapat şi a pătruns pe contrasens, iar semiremorca autotrenului a lovit o autoutilitară care circula regulamentar, șoferul nevinovat murind pe loc.

Tot pe DN 7, însă de această dată lângă Arad, la ieșirea din comuna Vladimirescu spre Deva, trei mașini au fost implicate într-un carambol în noaptea de sâmbătă spre duminică. „Din primele cerectări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un autoturism care se deplasa pe DN7, la ieşire din localitatea Vladimirescu, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat pe contrasens în coliziune laterală cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe sens opus de mers.


Ulterior, a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar pe DN7, direcţia Arad-Deva. În urma impactului, şoferul care a provocat accidentul a fost rănit grav. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, precizează Lorena Pîrvulescu, purtător de cuvânt al IPJ Arad, citată de aradon.ro.

Câteva ore mai târziu și la doar 15 kilometri distanță, neatenția l-a costat viața pe conducătorul unui moped. „Din primele cercetări, s-a stabilit că pe DN7, la intrarea în localitatea Păuliş, un bărbat care conducea un moped ar fi încercat să efectueze fără să se asigure o manevră de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe acelaşi sens de mers, în spatele său. În urma impactului, conducătorul mopedului a decedat. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a spus Lorena Pîrvulescu, purtător de cuvânt al IPJ Arad, pentru sursa citată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.