Un celebru traficant de droguri, prins după ce a vândut cocaină. Vezi...

Un celebru traficant de droguri, prins după ce a vândut cocaină. Vezi cine a mai fost reţinut alături de el

19
DISTRIBUIȚI

cocaina 22

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” Timişoara au reuşit să prindă doi traficanţi care vindeau cocaină consumatorilor din oraşul de pe malurile Begăi, în special oameni de afaceri care-şi permiteau să plătească 100 euro pe gramul de drog. Marius Florian Scumpia, zis SUA, de 42 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din oraş, şi Disăgilă Petru s-au trezit de dimineaţă cu ofiţerii de la antidrog şi cu mascaţii Jandarmeriei că au venit să le percheziţioneze locuinţele.


Scumpia este un cunoscut al oamenilor legii, el fiind condamnat anterior pentru trafic cu heroină. Anchetatorii i-au ridicat după ce în cadrul anchetei DIICOT au cumpărat de mai multe ori cocaină prin intermediul agenţilor sub acoperire. După audieri, cei doi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc, urmând ca mâine să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

19 COMENTARII

  1. imi explicati si mie expresia „cel mai cunoscut traficant de droguri din oras”? Cunoscut de cine? Daca era asa cunoscut, de ce nu era saltat de mult si deja sa fi avut cativa ani dupa gratii? Serios…nu vi se par imbecile exprimarile astea?

  2. Expilcatie pentru domnu Mihai.
    Este cel mai cunoscut deoarece il stia politia si toti consumatori.Nu a fost saltat pina acuma pentru ca era SIFON si a bagat pe alti la puscarie,iar acuma cum toti sunt la puscarie nu a mai avut ce scrie lau luat pe el

  3. mihai, eu croco sunt cel mai cunoscut traficant de cocaina din oras. nu ma salta ca sint si sifon . lam bagat pe sua la parnaie pot sa vand cit vreau nu imi face nimeni nimic

  4. bne zis dorele e sifon ca si mne .si eu lam bagat la parnaie pe crihan iam facut cheie acum vreo 10 ani.sunt cel mai bun sifon din romania .si gay pe deasupra

  5. da asa e …cum mergeam si stropeam tot ce stiam la politie lam vazut si pe pixi pe hol la politie destul de des..posibil sa fie militian..oricum fatza are de gabor si e si pervers si periculos

  6. Dragă Croco, te condamn la alfabetizare! Pedeapsa este definitivă! Da-o în mamițica ei de treabă! În cele 4 clase primare, pe care bănuiesc că le ai, tu nu ai învățat nimic?!! Ești o rușine ptr nația asta, boule!
    În loc să stai ”pă net”, mergi la școală! Toți aveți telefoane de fizze dar nu știți să scrieți! Numai aberați pe aici de zile întregi, paraziților!
    Faceți ceva util! De exemplu: mergeți la muncă! Nu faceți decât să împuțiți scaunele prin mall, să băgați în voi și să vă dați importanți, mari în apă mică. Sictir, bre! Ne-am săturat de voi, paramecilor!

    • ce e aia parameci?si de unde stii ca am telefon de fitza?ma urmaresti? nu am nici 4 clase . dupa 1990 eram bosketar stateam in parcare la modex de unde am inceput sa ma culc cu italienii pe tigari si mancare .aveam paru lung eram mai frumos ca fetele. de atunci sunt homosexual .acuma sunt gras am burta mare nu ma mai vor asa tare italienii da tot mai gasesc cate unu pe centru.AM AVUT COPILARIE GREA nu mai rade de mne ca te dau si pe tine la garda cum am facut cu toti prietenii mei ..va torn pe toti daca nu ma lasati in pace

  7. ce e aia parameci?si de unde stii ca am telefon de fitza?ma urmaresti? nu am nici 4 clase . dupa 1990 eram bosketar stateam in parcare la modex de unde am inceput sa ma culc cu italienii pe tigari si mancare .aveam paru lung eram mai frumos ca fetele. de atunci sunt homosexual .acuma sunt gras am burta mare nu ma mai vor asa tare italienii da tot mai gasesc cate unu pe centru.AM AVUT COPILARIE GREA nu mai rade de mne ca te dau si pe tine la garda cum am facut cu toti prietenii mei ..va torn pe toti daca nu ma lasati in pace

  8. ,,,,,,,,,,,,baieti ce va tot inkurca PIXI asta??mai lasatil,,orisicum nu-l ia nimeni,,pt unele institutii sin folosibili astfel de indivizi,(sifoane,praduitori,informatori),,,acum daca sa ,,pocait,, trebuie inteles nu avea de ales,,,ceea ce tot ziceti voi aici ca face si invirte(vinde la gram,grame,,etc) este minor fata de citeva actiuni facute de el sub coordonsrea lui GORAN sirbu(ala batrin,carei si el la cusca), pt cei de la lugoj anii 98/99 cind le scotea din tara intre 25 si 50 kg heroina,,,,il foloseau ca avea pass german si incasa pe masura,,,,deci trageti concluziile de cind ,merge saptaminal la,, biserica,, pt.spovedanie,,,,,,va spun din proprie cunostinta ,,il aveau de atunci si romanii si nemtii la inghesuiala,,,,dar deduceti si voi de ce nu a fost inca ascuns pt o perioada,,,,,,,,probabil este mai rentabil sa-l aibe afara,,,,,,,,,,,,,,ciuss,,

  9. Dragă anonim ce de dai croco sau altcineva. Dacă mergeai la şcoală ştiai ce este parameciul… Ptr că mi-e milă de un ignorant amărât îți las mai jos lecția la care ai lipsit. Păcat. Cititul te face puternic. Tu ești extrem de slab. Sănătate!

    Parameciul referat, poze, mediul de viata, hranire

    Parameciul traieste in apele dulci din balti si mlastini, ca si euglena. Este unul dintre cele mai mari protozoare atingand o lungime pana la 1/3 mm.

    Deci, parameciul este un animal unicelular, caruia ii distingem membrana cu cili vibratilii citoplasma si doi nuclei.

    Locomotia.

    Parameciul se deplaseaza repede in apa cu ajutorul cililor care sunt intr-o continua miscare.

    Hranirea.

    Parameciul se hraneste cu bacterii si alge unicelulare. Hrana patrunde intr-o parte a corpului unde se gaseste o adancitura in forma de palnie, in fundul careia, lipsind membrana, citoplasma vine direct in contact cu apa. Se formeaza astfel un orificiu asemanator unei guri. Pe marginea palniei se gasesc cili mari si mai desi. Prin miscarea lor se formeaza un vartej de apa care duce hrana la gura. Aici se formeaza o vacuola digestiva, ca la amiba. Digerarea hranei se face ca la amiba. Resturile nedigerate sunt eliminate numai printr-un orificiu.

    Astfel parameciul are o structura superioara amibei si euglenei. Stabiliti in ce consta aceasta.

    Respiratia.

    Parameciul respira ca si euglena. El este atras de oxigen. Intr-un preparat microscopic care contine parameci, observati ca, la inceput, ei sunt raspanditi aproape uniform. Dupa 10 minute, ei se gasesc in jurul bulelor de aer si catre marginile lamelei.

    Excretia se indeplineste ca si la euglena.

    Inmultirea

    Cand apa este calduta si hrana din belsug, paramecii se livid de mai multe ori pe zi. In conditii neprielnice, paramecii se inchisteaza.

    Paramecii sunt folositori, deoarece servesc ca hrana puietilor de pesti si, prin faptul ca, hranindu-se cu bacterii, curata apele in care traiesc.

    Euglena verde, amiba, parameciul etc. alcatuiesc grupa animalelor unicelulare numite protozoare (de la grec. „protos” – primul; „zoon” = animal). Numele lor arata ca au fost primele animale care au trait pe pamant.

    Să îți fie de folos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.