ARGINT european cu echipa națională pentru Adina Diaconu de la ACS Dumbrăvița....

ARGINT european cu echipa națională pentru Adina Diaconu de la ACS Dumbrăvița. Cine le-a oprit pe românce în finală

0
DISTRIBUIȚI

DIACONU_Adina_ROM_IMG_9988

Naționala României de tenis de masă a pierdut finala Campionatului European din Rusia. Dana Dodean și compania au cedat în fața reprezentativei Germaniei, echipă care are în componență jucătoare cu origini asiatice. Din lotul ”tricolor” a făcut parte și junioara Adina Diaconu, legitimată la ACS Dumbrăvița.

3-0 a fost scorul pentru ”nemțoaice” în finala de la Ekaterinburg.


În primul meci Benadette Szocs a pierdut în fața lui Yin Hang cu 0-3 (10-12, 1-11, 1-11). În meciul 2 a evoluat Eliza Samara, care a pierdut în fața jucătoarei Xiaona Shan tot cu 0-3 (10-12, 10-12, 6-11). În fine, arădeanca Diana Dodean Monteiro a reușit un meci bun în fața Petrissei Solja, încheiat cu rezultatul strâns de 2-3 (8-11, 6-11, 11-8, 11-8, 9-11).

Lotul României la CE a fost format din Diana Dodean, Cristina Hîrîci, Bernie Szocs, Adina Diaconu, Eliza Samara şi Camelia Poştoacă. Diaconu are numai 15 ani și e legitimată la clubul timișean ACS Dumbrăvița, cu care a cucerit titul național în acest an. În fazele anterioare România a trecut în sferturi de Polonia cu 3-2 duminică iar a fost învină Ucraina, cu 3-1.

Foto: ping-pong.cz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.