Sorin Brîndescu, încântat de victoria lui ASU Poli. Eșecul Hunedoarei a adus...

Sorin Brîndescu, încântat de victoria lui ASU Poli. Eșecul Hunedoarei a adus o DEMISIE, dar nu a antrenorului: ”Nu am violat pe nimeni”

0
DISTRIBUIȚI

Hunedoara Poli (44)

ASU Politehnica s-a impus astăzi într-o manieră entuziasmantă pe terenul Hunedoarei, scor 3-0. Tehnicianul alb-violeților speră că a scăpat de ”corviniști” în lupta pentru locul 1. De partea cealaltă, antrenorul Victor Roșca a rămas de neclintit în ciuda celui de-al treilea eșec consecutiv. De plecat a făcut-o Alin Barna, președintele clubului alb-albastru.

Timișorenii speră ca succesul de azi să însemne scoaterea din ecuație a Hunedoarei din lupta pentru locul 1 în C4, în condițiile în care echipa de sub furnale era văzută ca o contracandidată directă. ”Știam că Hunedoara e o echipă foarte bună. Ne-am pregătit foarte bine, cred că am jucat mai bine. Nu mă așteptam la 3-0 dar sunt bucuros că am respectat sarciniile, am jucat cu maturitate și le-am fost superiori. În mare parte probabil a fost cel mai bun joc, și datorită atmosferei din jurul partidei. I-am blocat bine pe Bozian și Drăgoescu, ultimul a avut o șansă.


Campionatul e lung, sperăm că am scăpat de ei, depinde de ei cum strâng rândurile”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Poli.

Victor Roșca: ”De ce să-mi fie fatală”

Experimentatul Victor Roșca vrea să-și continue munca la FC Hunedoara deși presa locală specula că un eșec cu ASU Poli ar trebui să-i aducă demisia. ”Felicit echipa Poli pentru jocul prestat și pentru victorie. E clar că azi au fost mai buni decât noi. Le doresc succes în continuare. Diferența e și probabil de valoare individuală, dar de mentalitate, când ai o mentalitate de învingător te ajută și Zeița Fortuna… Toți suntem vinovați, nu există cineva care și-a făcut treaba 100%. Ne reproșăm… De ce să-mi fie mie fatală, nu am violat pe nimeni. Le-am spus că numai noi putem să readucem lumea la stadion. Să urcăm echipa sus unde îi e locul. Trebuiesc încurajați. Ei au arătat că vor, nu pot să le reproșez că nu au făcut eforturi, din păcate ne-a lipsit luciditatea, am căzut după primul gol”, a spus Victor Roșca, antrenorul lui FC Hunedoara.

În schimb, din angrenajul gazdelor și-a dat demisia chiar președintele Alin Barna. ”Pentru că respect Hunedoara și iubitorii fotbalului hunedorean, îmi asum toate deciziile luate de când am preluat conducerea clubului FC Hunedoara și în consecință am hotărât să demisionez din funcția de președinte. Istoria mă va judeca!”, și-a explicat Alin Barna decizia printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

La jocul FC Hunedoara – ASU Politehnica (0-3) din Liga a III-a au asistat circa 2.000 de spectatori, peste 600 fiind reprezentați de galeria vizitatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.