Titu Bojin vrea să-l întoarcă din drum pe Liviu Anton. Ce spune...

Titu Bojin vrea să-l întoarcă din drum pe Liviu Anton. Ce spune președintele CJ Timiș că ar face „în secunda doi” legat de problemele financiare la ACS Poli

2
DISTRIBUIȚI

autostrada-bojin

Liviu Anton și-a dat ieri demisia din funcția de președinte la ACS Poli. Omul de afaceri nu e, însă, ca și plecat din club, președintele CJ Timiș, Titu Bojin, a spus pentru PRESSALERT.ro că va încerca să-l convingă pe Anton să rămână până la finalul sezonului în funcție.

„Ieri am aflat și eu de demisia domnului Liviu Anton, am primit o copie după cererea de demisie. Nu am apucat să vorbesc cu el, nu știu din ce cauză pleacă. Oricum, conform legii el e încă pe post timp de 30 de zile”, a declarat Titu Bojin. Președintele CJ Timiș spune că va urma o întâlnire în urma căreia se va discuta despre demisia omului de afaceri.


Titu Bojin spune că deocamdată nu are o propunere nouă pentru postul nr. 1 în club și dorește ca Liviu Anton să rămână. „Eu nu am deocamdată altă variantă. Vom avea o întâlnire, eu, domnul Robu, domnul Șerban și Liviu Anton. Eu sper să-l conving să mai rămână, până la finish, adică finalul sezonului”, a precizat Titu Bojin.

Contactat de PRESSALERT.ro președintele Liviu Anton a refuzat orice discuție, în timp ce managerul Daniel Stanciu a precizat că a aflat de abia aseară de decizie și nu poate comenta. Conform unor surse, Liviu Anton dorea de ceva vreme să plece de la club. El își mai împarte timpul între job-ul de director la Casa Auto și cel de profesor universitar. Mai mult, situația de la ACS Poli arată din ce în ce mai rău din cauza situației financiare.

„Semnez și în 31”

Titu Bojin a comentat și prestația echipei în prima parte a campionatului. „Jocul nu a fost rău în prima parte a campionatului, din păcate nu s-au adunat puncte. Dar echipa a avut evoluții bune, nu ne-a ajutat norocul”, a explicat șeful CJ Timiș. Legat de problemele financiare Bojin subliniază că ACS Poli va avea toată susținerea sa odată ce va sosi un răspuns favorabil de la Curtea de Conturi. „Așteptăm încă un răspuns la contestația depusă la Curtea de Conturi. Nu am primit nimic nici până la ora asta. Dacă va veni un răspuns, pe care noi ne așteptăm să ne fie favorabil, și pe 31 (n.r. – decembrie) semnez pentru ceea ce trebuie, nu se pune problema”, a conchis Titu Bojin.

2 COMENTARII

  1. „Daca va veni un raspuns”? si daca nu va veni nici un raspuns timp de 3 luni, ceea ce e probabil, atunci ce? cind aud astfel de afirmatii mi-a clar cu cine ar trebui sa votez.
    ar trebui sa se declare el si superprimarul cintaret Robu incompetenti a tine o echipa in Liga 1 si sa traga consecintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.