Încă un mijlocaș spaniol i se alătură lui ACS Poli. Cum și-a...

Încă un mijlocaș spaniol i se alătură lui ACS Poli. Cum și-a motivat plecarea de la Tenerife noul transfer al timișorenilor VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

abel3-5069633200

Contingentul iberic s-a refăcut numeric în Banat. ACS Poli așteaptă finalizarea ultimelor acte pentru a-l trimite pe mijlocașul Abel Suarez în cantonamentul din Antalya. Al doilea transfer al timișorenilor în această iarnă provine de la CD Tenerife, club pe care a recunoscut că a fost nevoit să-l părăsească pentru că nu mai primea șanse în prima echipă.

Conform digisport.ro Abel Miguel Suárez Torres (24 de ani) a semnat pe un an și jumătate cu ACS Poli. E doar al doilea transfer al iernii pentru bănățeni până acum după înregimentarea olandezului Prince Rajcomar. Mijlocașul central spaniol a fost în întreaga sa carieră de profesionist legat de clubul CD Tenerife, aflat acum în eșalonul secund.


Mai mereu însă a fost împrumutat la formații din Segunda B (L3 Spania), precum Leganes, SD Noja sau La Roda CF. În acest sezon Abel Suarez a bifat doar șase jocuri în Segunda și un joc în Cupa Regelui. Jucătorul a recunoscut în presa spaniolă că nu dorea să plece, dar că Tenerife nu-i oferă oportunitatea de a juca.

”Este o zi tristă, nimănui nu-i place să plece de la clubul său de o viață. Dar aici nu se contează pe serviciile mele și cel mai bine era pentru mine să-mi găsesc o echipă unde să joc. Dorința mea era să rămân, dar am decis că e mai bine să plec. Când nu joci, trebuie să iei o decizie, indiferent cât de dificilă este”, a declarat Abel Suarez pentru radio Cadena Ser Tenerife, citat de digisport.ro.

Suarez a vorbit și despre motivul pentru care a ales Timișoara. ”Nu era singura ofertă. Am avut mai multe, dar când a venit cea din România am decis să merg acolo și am vorbit cu clubul pentru o despărțire amiabilă. Nu mai voiam să plec tot împrumutat, am petrecut mulți ani așa. Vreau să încep un ciclu nou, într-un loc nou. Merg la un club istoric din România, sper să reușesc lucruri importante la Timișoara. Este foarte departe de casă, dar plec cu tot entuziasmul din lume”, a precizat Abel Suarez conform aceleiași surse.

Deși s-au despărțit de Rufino, timișorenii rămân momentan cu trei spanioli în lot după ce în vară i-au mai înregimentat pe Javi Hernandez și Fernando Llorente.

Foto: www.futbolplus.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.