Averea inculpaților din „dosarul motorina”. Cât au strâns șefii depoului CFR Timișoara

Averea inculpaților din „dosarul motorina”. Cât au strâns șefii depoului CFR Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
dosarul motorina tribunalul timis (3)
Averea inculpaților din „dosarul motorina”, sub lupa procurorilor. Foto: Adrian Pîclișan

După ce au prins gustul banilor, nu s-au mai putut opri, iar averea inculpaților din „dosarul motorina” este acum sub lupa anchetatorilor. Șefii depoului CFR Timișoara au adunat, fiecare în parte, de bunuri excesiv de scumpe. Așa cum PRESSALERT.ro a arătat în exclusivitate, în timpul perchezițiilor de joi, în biroul gestionarului Depoului CFR Timișoara, Gheorghe Borza, s-au găsit 100.000 lei cash şi valută, iar din casele acestuia au mai fost ridicaţi 130.000 euro, 8.000 lire sterline şi 3.000 de dolari, plus 24 de ducaţi de aur Franz Josef mari.

Două vile și două mașini dintr-un salariu mediu

Gheorghe Borza are un salariu puțin mai mic de 1.800 de lei lunar, însă și-a permis să își cumpere două vile, de câte 200 mp fiecare, una la Timișoara (2012) și alta la Pustiniș, pe lângă un apartament, cumpărat în orașul de pe Bega, de 87 mp (2012).


El mai deține și două mașini scumpe, Volkswagen ambele, un Tiguan și un Touareg, al căror preț pe piață depășește 60.000 de euro.

audieri dosar depoul de locomotive cfr (1)

Cu un salariu de 2.200 de lei, șeful Depoului CFR Timișoara, Cristian Jigoria, deține la rându-i un apartament de 98 mp și un Passat-ul, plus patru conturi în lei și valută. Într-unul are 10.200 de euro, celelalte trei însumând 50.800 de lei.

Potrivit unor surse din interiorul Depoului CFR Timișoara, și sindicalistul Ioan Boloș ar deține diverse proprietăți. Acesta ocupă funcția de șef de sindicat de mai bine de 20 de ani. În ultimii ani în sindicatul lui au mai rămas doar colegii care participau la furtul de motorină, ceilalți mecanici corecți asociindu-se într-un sindicat paralel.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.