ACS Poli nu va juca luni cu CSU Craiova. În ce zi...

ACS Poli nu va juca luni cu CSU Craiova. În ce zi a fost reprogramat jocul de Liga I ca urmare a dramei de pe Stadionul Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
acs poli voluntari (6)
ACS Poli are două zile în plus să pregătească jocul cu CSU Craiova

După ce FRF a decis amânarea jocurilor din Liga 2 și 3 care trebuiau să se dispute sâmbătă și duminică, LPF a luat o decizie similară în ceea ce privește partidele de pe prima scenă. ACS Poli Timișoara era inițial programată să joace luni, pe teren propriu, cu CSU Craiova, dar și acest meci s-a amânat cu două zile ca urmare a tragediei de la jocul Dinamo – Viitorul.

”Ca urmare a tragediei petrecute vineri seara, pe stadionul Dinamo, în care fotbalistul camerunez Patrick Ekeng și-a pierdut viața, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal s-a întrunit sâmbătă dimineața în ședință de urgență și a hotărât amânarea meciurilor din etapa a 10-a”, se arată pe lpf.ro.


Decesul lui Patrick Ekeng a declanșat multe reacții în presa națională, dar și internațională. Conform prosport.ro moartea lui Ekeng poate fi considerată culpă medicală!

ACS Poli o va întâlni astfel pe Craiova miercuri, de la ora 20.30, meci contând pentru runda a 10-a a play out-ului. Pentru echipa pregătită de Petre Grigoraș vestea amânării poate avea și aspecte pozitive, în condițiile în care unii jucători accidentați pot deveni apți între timp, precum e cazul lui Fernando Llorente.

Singurul joc disputat vineri în play out a fost Petrolul – CFR Cluj 1-0. Dacă ACS Poli nu va evolua luni, o va face în schimb FC Voluntari, care primește vizita Iașiului. În timp ce marți se dispută meciul Concordia Chiajna – FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.