Au fost anunțați primii artişti care vor evolua la Festivalul Plai 2016....

Au fost anunțați primii artişti care vor evolua la Festivalul Plai 2016. Vezi cât costă biletele

1
DISTRIBUIȚI

Festival Plai Timisoara 2016

Organizatorii celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Plai, care va avea loc în perioada 9 – 11 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean, au făcut publice primele informaţii legate de ediţia din acest an a manifestării.

După cum am anunţat în exclusivitate, pe scena festivalului va evolua Marinah – membră a trupei experimentale Ojos de Brujo, alături de Chicuelo – unul dintre cei mai renumiți chitarişti de flamenco ai lumii, în data de 10 septembrie. Un alt nume confirmat pentru ediţia din acest an este trupa Milky Chance.

„Pentru că PLAI este un festival în care au crescut de-a lungul timpului mai multe arii culturale si artistice, vă anunţăm ca şi în acest an Sabotage şi Freenetik vor aduce artişti pe scena de muzică electronică în serile de vineri (Sabotage) şi sâmbătă (Freenetik).


De asemenea, îi avem alături, în continuare, pe Marele Ecran şi Pelicula Culturală, parteneri de tradiţie şi prieteni ai cinefililor, care vor pregăti proiecţiile din binecunoscuta Casă a Filmelor. Antagon Festival va aduce spectacole de teatru, şi nu numai, pe scena de teatru-dans a festivalului, şi cei peste 40 de parteneri culturali vor umple aleile muzeului de workshop-uri şi ateliere creative şi interactive. Mai multe detalii despre programul festivalului, cu toate ariile sale, vom anunţa în luna iunie“, au anunţat organizatorii.

Abonamente la preţ special de pre-sale, 75 de lei pentru cele 3 zile de festival, se pot achiziţiona până în in 30 iunie. Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim şi în reţeaua de distribuţie formată din magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi la librăriile Cărtureşti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.