Unul din cei mai influenţi artişti ai tuturor timpurilor, George Clinton, va...

Unul din cei mai influenţi artişti ai tuturor timpurilor, George Clinton, va susţine un concert extraordinar pe scena principală a festivalului Exit VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Festival Exit

Unul din cei mai influenţi artişti ai tuturor timpurilor, George Clinton va susţine un concert extraordinar pe scena principală a festivalului Exit de la Novi Sad, în data de 8 iulie, acompaniat de faimoasa sa trupă Parliament Funkadelic.

George Clinton este un cântăreţ, compozitor, lider de trupă şi producător muzical american fiind totodată principalul membru al mişcării P-Funk. A fost „creierul” formaţiilor Parliament şi Funkadelic în anii ’70 şi la începutul anilor ’80, iar în 1981 şi-a început cariera de artist solo. A fost numit unul dintre cei mai proeminenţi inovatori ai muzicii funk alături de James Brown şi Sly Stone. Clinton a devenit membru al Rock and Roll Hall of Fame în 1997, fiind inclus împreună cu alţi 15 membrii ai Parliament Funkadelic.

Clinton a avut un impact enorm asupra scenei hip hop şi a colaborat cu artişti ca Kendrick Lamar, Ice Cube, Jay Z, Dr. Dre, 2Pac, Notorious B.I.G, sau 50 Cent. Supranumit şi Doctor Funk, artistul născut în 22 iulie 1941 a „servit“ ca inspiraţie pentru muzicieni ca Prince, Daft Punk sau Red Hot Chili Peppers. În luna uinie a anului trecut, George Clinton a apărut pe scena festivalului Glastonbury alături de Mark Ronson, Mary J. Blige şi Grandmaster Flash pentru a interpreta hitul „Uptown Funk”.

EXIT Festival va avea loc, anul acesta, în perioada 7-10 iulie, la Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, după care EXIT Adventure se mută la Marea Adriatică, pentru a treia ediție Sea Dance Festival, între 14 și 16 iulie.


Printre numele confirmate pentru EXIT Adventure se numără David Guetta, Hurts, Ellie Goulding, Wiz Khalifa, The Prodigy, The Vaccines, Dave Clarke, Hot Since 82, Richie Hawtin, Solomun, Tinariwen, Disciples, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Goldie, Moritz von Oswald, Paradise Lost, Shy FX featuring Stamina MC, Sigma, Stereo MCs, SubFocus, Wilkinson dj set, Sam Feldt, Toxic Holocaust, Congo Natty, Ivy Lab, Ms Dynamite, Rene La Vice, Sarah Farina, Sub Zero, Teddy Killers, Marco Carola,Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C, cluburile Tresor, Concrete și mulți alții.

Cei care vor să se bucure de magia festivalului de la Novi Sad pot achiziționa pachetul la un preț promoțional de 325 de lei, ceea ce presupune un discount de 60% din prețul final. Acesta include un abonament la Exit Festival (Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, Serbia) și un abonament la Sea Dance Festival (Jaz Beach, Budva, Muntenegru). Abonamentele sunt disponibile special pentru cetățenii români care vor să se bucure de Exit Magic Adventure. Abonamentele cu preț promoțional pentru fiecare festival în parte, precum şi biletele valabile pentru o singură zi la Exit Festival  sunt disponibile pe myticket.ro. Informații despre cazare și transport puteți găsi pe site-ul ExitTrip, agenția de turism a festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.