Doi șoferi care s-au luat la bătaie, puși la punct de jandarmi,...

Doi șoferi care s-au luat la bătaie, puși la punct de jandarmi, la Timișoara. Care a fost motivul conflictului

0
DISTRIBUIȚI
Jandarmii timișoreni au aplanat un conflict în stradă izbucnit între doi șoferi
Jandarmii timișoreni au aplanat un conflict în stradă izbucnit între doi șoferi

Un echipaj de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Cerna din municipiul Timişoara, s-a sesizat din oficiu, observând doi conducători auto care se înjurau şi se loveau reciproc. După ce s-au acroșat în trafic, șoferii au ieșit bărbătește afară din mașini și au început să se bată.

La vederea jandarmilor, unul dintre conducătorii auto, M.I., în vârstă de 25 de ani, s-a deplasat către aceştia, solicitându-le să ia măsuri împotriva celuilalt conducător auto, F.D., în vârstă de 31 de ani care „nu i-a acordat prioritate”.

„Echipajul de jandarmi a verificat cele petrecute atât din relatările martorilor, cât şi a persoanelor implicate.


Având o atitudine sfidătoare faţă de forţele de ordine în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, F.D. a refuzat acest lucru şi a întors spatele jandarmilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie arondată teritorial, împreună cu celălalt tânăr, pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe”, transmit reprezentanții jandarmilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.