Revolution Festival a pornit cu dreptul: mii de tineri s-au distrat în...

Revolution Festival a pornit cu dreptul: mii de tineri s-au distrat în Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_231723" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">Revolution Festival se desfăşoară în acest weekend la Muzeul Satului Bănăţean
Revolution Festival se desfăşoară în acest weekend la Muzeul Satului Bănăţean

Cea de-a doua ediţie a Revolution Festival, manifestare care se desfăşoară în incinta Muzeului Satului Bănăţean, a pornit vineri seara cu dreptul, numeroşii spectatori veniţi din România şi Serbia având parte de o experienţă de neuitat.

Graţie muzicii şi a zonelor de divertisment amenajate de organizatori, atmosfera degajată la faţa locului a fost comparabilă cu cea pe care o întâlneşti la cele mai celebre festivaluri de acest gen.

Primul concert din ţara noastră al americanilor de la Suicidal Tendencies le-a prilejuit fanilor thrash metal și hardcore punk o distracţie pe cinste, recitalul formaţiei care a luat naştere în 1981 fiind unul de nota zece. După concert, câţiva norocoşi s-au fotografiat alături de solistul Mike Muir şi de legendarul tobar Dave Lombardo, iar la finalul recitalului lor pe scenă au urcat şi câţiva fani ai trupei.

„România, am venit aici să vă seduc“, a rostit pe scenă celebra actriţă Juliette Lewis, care s-a aflat şi ea în premieră în România, alături de formaţia The Licks. Actriţa, cunoscută pentru interpretările de excepţie în filmele lui Quentin Tarantino și Oliver Stone („From Dusk Till Dawn” şi „Natural Born Killers”) a avut parte de un succes deosebit şi le-a oferit celor prezenţi un show pe cinste.

Printre artiştii care au urcat pe scenele Revolution Festival în prima zi s-au mai numărat Blazzaj, Ritam Nereda, CTC, Roni Size, Black Sun Empire, Fred V & Grafix, Apocalips, Haos, Bombarder sau Gothic.

De un deosebit succes s-au bucurat noile zone de divertisment de la faţa locului, „cel mai mic oraş utopic din lume“ Lunatica şi Circo Panico, iar distracţia s-a întins până spre orele mici ale dimineţii. Sâmbătă, în cea de-a doua zi a Revolution Festival, vor fi prezenţi Bio, Mono Jacks, Hladno Pivo, Planet Of Zeus, Skunk Anansie, Maxim (Prodigy), Tobyone, Dudu, John Digweed, Reboot, Francesca Lombardo, Umbre Zidite, Negura Bunget, Arc Gotic şi mulţi alţii. Biletele pentru o zi de festival costă 99,99 lei.

Foto: Petru Cojocaru şi Marcel Neag

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.