ȘOC în Liga a IV-a Timiș: Ripensia Timișoara a cedat șefia cu...

ȘOC în Liga a IV-a Timiș: Ripensia Timișoara a cedat șefia cu o rundă înainte de final. Ce meci mai are de disputat noul lider, Voința Mașloc

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli II Ripi (14)
Ripensia Timișoara se împiedică în fața finish-ului din Liga a IV-a Timiș

Surpriză de proporții în ”D-Timiș” în penultima etapă. FC Ripensia Timișoara, favorita care a condus ierarhia de-a lungul sezonului, a cedat azi două puncte ce se pot dovedi decisive pentru titlul județean. Roș-galbenii au remizat acasă, scor 1-1, cu Unirea Sânnicolau Mare, chiar gruparea pe terenul căreia se deplasează Voința Mașloc în runda următoare. Aceasta din urmă pare marea beneficiară a finalului de sezon după ce s-a impus cu 3-1 în derby-ul cu ACS Ghiroda.

Unirea Sânnicolau Mare a devenit un actor important în jocurile finalului aprins din Liga a IV-a Timiș.


După ce Mașlocul i-a cedat în Cupă, la scor (1-5), lucru făcut și de Ripensia cu Ghiroda, uniriștii au produs ceea ce poate fi șocul sezonului. ”Ripi” a condus campionatul, la limită ce-i drept, în fața urmăritoarei din Mașloc, dar și a Ghirodei. Cele din urmă s-au întâlnit la Covaci, unde Voința lui Adrian Șețu a zburdat spre victorie în fața trupei lui Paul Codrea, scor 3-1. Ghiroda, care era la patru puncte de locul 1 a ieșit astfel din calcule, deși obținuse o remiză cu Ripensia în runda precedentă.

Ripensia, cu un punct avans față de Voința Mașloc înaintea rundei de azi, avea un calcul simplu: doar victoria cu echipa din Sânnicolau Mare. Trupa vizitatoare, aparent fără nicio grijă, a rezistat până în minutul 55 după o repriză modestă a gazdelor. Mediop părea să stabilească normalitatea în ”Ciarda Roșie”, dar stupoare, peste 22 de minute oaspeții dau lovitura prin Vasilcin, chiar un ex-ripensist, acesta reușind să înscrie din lovitură liberă.

În urma acestor rezultate noul lider, chiar înaintea etapei 34, e Voința Mașloc cu 83 de puncte. Ripensia cade pe 2, având 82 de puncte, în timp ce Ghiroda rămâne pe 3 (77 pt.). Ultima etapă va îndrepta toată atenția județului către jocul de pe Aranca dintre Unirea Sânnicolau Mare și Voința Mașloc, în timp ce Ripensia joacă la Biled. În acest an, campioana Timișului ar urma să o întâlnească la baraj pe cea a Hunedoarei, județ în care Hercules Lupeni era lider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.