Medic de la Spitalul Județean din Timișoara, trimis în judecată pentru luare...

Medic de la Spitalul Județean din Timișoara, trimis în judecată pentru luare de mită. Cât a cerut pentru o operație

0
DISTRIBUIȚI
Iconia Borza
Iconia Borza

O doctoriță de la Clinica de Ortopedie a Spitalului județean din Timișoara a fost trimisă în judecată pentru luare de mită. Iconia Borza a cerut, de la un cuplu de pensionari, 600 de euro șpagă, pentru a pune o proteză de șold unei femei. banii i-a încasat după operație, iar în scurt timp pacienta a decedat, drept pentru care soțul acesteia i-a făcut plângere doctoriței.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată a inculpatei  Iconia Borza , sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de luare de mită.


Probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale au relevat următoarea situaţie de fapt: „Inculpata, în cursul lunii septembrie 2014, în calitate de medic ortoped, a pretins şi, ulterior primit, după efectuarea unei intervenţii chirurgicale asupra unui pacient, suma de 600 de euro, de la martorul denunţător D.V., în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor de serviciu”, transmit procurorii.  Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.