Unde mergem în weekend: seri romantice, hardcore moldovenesc și party în inima...

Unde mergem în weekend: seri romantice, hardcore moldovenesc și party în inima munților

0
DISTRIBUIȚI

weekend1

Weekendul, căruia i s-a furat puțin startul din cauza Zilei Îndrăgostiților, promite petreceri mai ales romantice. Sfârșitul acestei săptămâni este însă marcat și de câteva concerte așteptate, cu Zdob și Zdub, CTC sau chiar Miki Love.

Joi, 14 februarie. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi sărbătorită în fel şi chip în cluburile timişorene. Amatorii de concerte pot petrece clipe mirifice în compania favoriţilor lor alături de Fely& The Band (Swiss House, 20 lei), Duo Muzicas (Caffe De Paris, gratis), The Weekend Band ( Happy), Robert Patai (Jazzissimo Lounge), Exiled Band ( No Name), Phaser (Scottish Pub, gratis), Trupa FM (Kings Pub), The Mono Jacks (Taine, 10 lei) sau Kraft (Adry’s Pub). Amatorii de muzică populară pot petrece o seară specială la Park Place de la ora 22 alături de Mariana Zota, Dana Cruescu şi Remus Crosu (10 lei), iar la Restaurantul Los Toreros din Timişoara va avea loc Noche De Amor, cu trandafiri şi acorduri de chitară spaniolă, un meniu special şi alte surprize (75 lei).


În aceeaşi seară, cei care preferă poemele pe muzică lirică pot opta pentru Sevastia’s Book, unde de la ora 19 va avea loc Kindlein in love – poeme pe muzică din lirică de dragoste şi erotică. La Caransebeş, în clubul The Einstein va avea loc o seară bănăţeană alături de Petrică Miulescu-Irimică şi orchestra sa. Tot de Ziua Îndrăgostiţilor, joi, la Arad, în clubul Flex, va avea loc un concert cu One Night Stand (10 lei), iar la Grand Bulevard e concert de Valentine s Day cu muzică populară cu Dan Negrea.

Vineri, 15 februarie. Amatorii de hardcore moldovenesc au parte de un concert cu Zdob şi Zdub la Fratelli (20 lei băieţi, gratis fete), la El Che are loc ultimul concert din Timişoara al spaniolului Sergio Santos (gratis), iar amatorii de blues pot opta pentru un concert cu Ora H la Jazz Office. Pentru cei pasionaţi de muzica electronică la Arqa mixează Henry D (S.U..A.) iar la Zambara are loc o petrecere cu Vera (Germania). În aceeaşi seară la Caransebeş, la The Einstein are loc un concert cu Maximilian. În Arad, amatorii de hip hop se pot bucura de un concert cu C.T.C. la Grand Bulevard (20 lei), iar la clubul Moskeea are loc petrecerea „Kecel Residents“, alături de rezidenţii legendarului club din Ungaria, Pat Duff, James Cole şi Shabaam.

Sâmbătă, 16 februarie. La clubul Daos are loc un concert cu Argus Megere şi Nocturn (10 lei), la Heaven Studio cei de la DJ Project îşi prezintă noul single numit Vraja ta, iar la Snake Coffe & Lounge amatorii de folk se pot bucura de un concert cu Marius Baţu (20 lei). La Setup Venue are loc evenimentul numit Here to groove: KJK, Brum (Live Act), FJ Mikuta (15 lei), iar la Jazz Office e concert cu Mircea Bunea Trio. În Arad, la clubul Flex are loc un concert cu Sheol şi Krepuskul (10 lei), iar la Moskeea Club e party cu Johnny DaMix. Tot sâmbătă, la Sânnicolaul Mare, la Il Primo mixează topless DJ Miki Love, iar la Văliug, la Ponton Casa Baraj, amatorii de muzică electronică au întâlnire cu DJ Adrian Eftimie. La No Name, de la ora 23, are loc lansarea colecției de bijuterii sado-maso The Consequences, semnată de Adrian Haiduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.