Protest spontan la CFR: aproape 2.000 de angajaţi de la Reparaţii Locomotive...

Protest spontan la CFR: aproape 2.000 de angajaţi de la Reparaţii Locomotive au oprit lucrul. Cum poate afecta mersul trenurilor

0
DISTRIBUIȚI

Locomotiva_CFR_clasa_42

Aproape 2.000 de angajaţi de la societatea Reparaţii Locomotive din cadrul CFR au oprit spontan lucrul, în această dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile.


Maxim Rodrigo, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Transporturi Feroviare din România şi al Alianţei Naţionale a Sindicatelor Feroviare, a declarat pentru Mediafax că angajaţii de la filialele societăţii Reparaţii Locomotive şi Automotoare au oprit spontan lucrul din cauza faptului că banii de salarii nu le-au intrat în conturi, pe motiv că banca ar fi pus poprire pe conturi. Liderul sindical a mai spus că Reparaţii Locomotive şi Automotoare are sediul în Braşov, dar protestul se desfăşoară la toate filialele din ţară unde există sedii ale societăţii. El a precizat că oamenii aşteaptă în ateliere, pentru că li s-a spus că după ora 9.00 ar trebui să intre banii. „Situaţia este gravă, pentru că dacă ei ies afară din ateliere, din depouri nu mai iese nicio locomotivă care ar trebui să plece pe trasee, deoarece ei sunt cei care trebuie să dea avizul pentru plecare”, a mai spus Maxim Rodrigo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.