Kindlein Silver Microphones, concert cu trei microfoane de argint

Kindlein Silver Microphones, concert cu trei microfoane de argint

0
DISTRIBUIȚI

kindlein

După succesul înregistrat recent, la Gala Microfonul de Argint, unde timişoreanul Emil Kindlein a lansat seria microfoanelor de argint, melomanii timişoreni sunt invitaţi la o nouă întâlnire sonoră cu gaşca răspunzătoare pentru recitalul extraordinar de atunci.

Evenimentul îi va reuni pe Emil Kindlein – chitară, voce, Dorothea Iordănescu – voce, Beck Corlan – voce, Theo Groszmuk – bas şi Sergiu Cătană – tobe.


Vedetele serii vor fi, desigur, cele trei microfoane de argint lansate în cadrul evenimentului ce a avut loc în luna iunie la Sinagoga din Cetate. Microfoanele sunt produsul unei tradiţii de familie care începe în anul 1929 în familia Kindlein şi vin ca o încununare a experienţei a trei generaţii ce împleteşte meşteşugul de bijutier, tehnica electronică şi arta muzicală. Microfoanele realizate de Emil Kindlein sunt o premieră mondială fiind realizate printr-un procedeu complex ce presupune o metodă tradițională de realizare a bijuteriilor. Concertul Kindlein Silver Microphones va avea loc joi 4 iulie de la ora 20 la terasa Docks iar biletele de intrare costă 15 lei.

Foto: Claudia Tănăsescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.