După ce a asistat la prăbușirea casei-monument, Primăria Timișoara îl cinstește pe...

După ce a asistat la prăbușirea casei-monument, Primăria Timișoara îl cinstește pe Wilhelm Muhle cu un bust

3
DISTRIBUIȚI

casa muhle 3

Edilul şef Nicolae Robu s-a achitat cu brio de sarcina cinstirii memoriei florarului Wilhelm Muhle. Astăzi, în plenul Consiliului Local Timişoara, primarul a comentat că „am luat angajamentul de a arăta că muncipiul Timişoara acordă respectul cuvenit lui Wilhelm Muhle şi o să îi plaseze un bust în Parcul Rozelor. Acele promisiuni făcute în acea vreme (n.r. pe vremea scandaului legat de casa florarului distrus de proprietari) sunt acuma la iminenţa împlinirii  lor. Consiliul Local îi va acorda domnului Muhle acest onorant titlu de cetăţean de onoare şi cu ocazia evenimentelor pe care le avem prevăzute vom face şi inaugurarea posturii bustului lui Wilhelm Muhle în Parcul Rozelor”.


Vă reamintim că primarul a ajuns la aceste soluţii de cinstire a memoriei florarului, după mai multe acţiuni, care au inclus şi negocieri pentru cumpărarea Casei Muhle.

Liberalul  Grigore Grigoroiu, fost preşedinte al Cluburilor Studenţeşti Liberale Timiş, în prezent vicepreşedinte al PNL Timişoara, a depus astăzi jurământul în plenul Consiliului Local Timişoara. Grigoroiu ocupă astfel locul lui Ciprian Bogdan care a fost propus vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de către Cristian Buşoiu, numit recent la şefi instituţiei.  Grigoroiu are 29 de ani şi a absolvit Universitatea Politehnica Timişoara.

 

3 COMENTARII

  1. mda, primaria a dat autorizatie de constructie pt modificarea acoperisului si dupa aceea au fost socati ca intunecatii au demolat acoperisul… trebuie sapat putin cine a pus semnatura pe acea AC

  2. Oare au făcut tot ce au putut?
    Da, așa consideră ei… Casa Mühle încă nu e salvată! În ceea ce privește bustul lui Wilhelm Mühle, dacă cumpărau casa atunci cînd trebuia (vezi dreptul de preemțiune al statului pt. monumente istorice), puteau plasa bustul în curte.
    Ne reamintim din nou că cei vinovați din cadrul primăriei nu sînt pedepsiți pentru faptele lor. Ba mai mult, unii vor fi realeși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.