Liderii PSD Timiș „au descins” la primărie. Cine stă la discuții despre...

Liderii PSD Timiș „au descins” la primărie. Cine stă la discuții despre războiul din alianță cu primarul și viceprimarul UPDATE 2 Obligaţiile stabilite pentru Stoia şi Robu

4
DISTRIBUIȚI

bojin grindeanu tsd timis

După întâlnirea de aseară de la Casa Tineretului, în care liderii USL nu au luat nicio decizie cu privire la cerința primarului Nicolae Robu de a-l schimba pe viceprimarul Traian Stoia, cu care nu se mai înțelege, astăzi președintele PSD Timiș Titu Bojin, deputatul PSD Sorin Grindeanu și secretarul executiv al PSD Timiș Marcel Mihoc au venit la Primăria Timișoara. Aceștia au stat câteva minute în biroul viceprimarului Stoia, apoi au mers în biroul primarului, unde, cel mai probabil, poartă discuții pe tema scandalului dintre cei doi și a solicitării lui Robu ca Stoia să fie schimbat. Liderii USL Timiș au anunțat că astăzi vor face publică decizia cu privire la soarta lui Stoia.

UPDATE 1 Sorin Grindeanu și Titu Bojin au ieșit din biroul primarului, însoțiți de Nicolae Robu, dar au refuzat să facă vreo declarație cu privire la decizia luată sau dacă a fost luată vreuna.


Ei au precizat că vor anunța concluziile prin intermediul unui comunicat de presă.

UPDATE 2 Ca o sentinţă judecătorească – aşa arată decizia USL cu privire la vcieprimarul Traian Stoia, a cărui schimbare din funcţie a fost cerută acum câteva zile de edilul şef Nicolae Robu. Astfle, în comunicatul de presă emis astăzi se arată că :

„În cadrul şedinţei conducerii USL Timiş din seara zilei de 13.11.2013, s-au stabilit următoarele:
1. Dl. Traian Stoia va retracte în termeni neambigui, printr-un comunicat de presă , afirmaţile denigratoare pe care le-a făcut la adresa primarului Nicolae Robu, ca fiind total nefondate.
2. Dl. Traian Stoia va respecta pe viitor cu stricteţe atribuţiile conferite prin decizii ale Primarului, coform fişei postului şi a organigramei Primăriei Municipiului Timişoara adoptată de Consiliul Local şi aprobată de de ANFP şi le va exercita exclusiv în limitele cadrului institiţional.
3. Dl. Traian Stoia va înceta orice atac public la adresa Primarului Nicolae Robu, precum şi atacurile generice, fără nominalizări concrete, la adresa angajaţilor Primăriei Mnicipiului Timişoara.
4. În replică la punctele 1-3, dl. Nicolae Robu va înceta şi dânsul orice atac public la adresa viceprimatului Traian Stoia”.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.