USL Timiş, întâlnire de criză pentru scandalul Robu – Stoia. Vezi cine...

USL Timiş, întâlnire de criză pentru scandalul Robu – Stoia. Vezi cine a venit la întâlnire UPDATE 2 Pentru când se amână deciziile

6
DISTRIBUIȚI
intalnire usl
La întâlnirea de criză a USL Timiş a venit şi vicepreşedintele PSD Ion Mocioalcă împreună cu liderii locali ai partidului Foto Adrian Pîclişan

Liderii USL Timiş s-au întâlnit, în această seară, pentru prima oară de la declanşarea scandalului din coaliţie când primarul Timişoarei şi şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, a cerut PSD să-l înlocuiască din funcţia de viceprimar pe Traian Stoia. Între cei doi a urmat un schimb dur de replici, care s-a prelungit până cu câteva ore înainte de întâlnire. Iniţial, locaţia aleasă de Nicolae Robu pentru discuţii a fost Casa Oamenilor de Ştiinţă, singurul care a ajuns aici fiind primarul Lugojului, pesedistul Francisc Boldea. Nu a stat decât câteva minute pentru că a plecat spre Consiliul Judeţean Timiş unde s-a întâlnit cu ceilalţi lideri ai PSD Timiş – preşedintele filialei Titu Bojin, vicepreşedintele PSD pentru vestul ţării, Ion Mocioalcă, preşedintele executiv, Adam Crăciunescu, liderul filialei Timişoara, depuatul Sorin Grindeanu şi secretarul general al organizaţiei judeţene Marcel Mihoc.


Aceştia au plecat val vârtej  spre noua locaţie stabilită pentru şedinţa USL Timiş –  Casa Tineretului. Aici erau deja sosiţi Nicolae Robu, viceprimarul şi şeful PNL Timişoara, Dan Diaconu, vicepreşedintele CJ Timiş, Marian Vasile. Ulterior, după o oră, a sosit şi senatorul PNL Petru Ehegartner. Întâlnirea începută în jurul orei 19,30, continuă. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate informaţiile. 

UPDATE 1 Primii ieşiti de la întâlnire au fost Grindeanu, Mocioalcă şi Crăciunescu, aceştia declarând la unison „proiectul USL merge mai departe”. După ce Robu le-a spus pesediştilor care sunt nemulţumirile legate de Traian Stoia, Grindeanu a declarat că situaţiile reclamate vor fi analizate în cadrul organizaţiei municipale, viceprimarul rămânând în funcţie şi cu aceleaşi atribuţii.

UPDATE 2 „N-aveţi somn? Sunteţi incredibili!” au comentat la ieşirea din Casa Tineretului Bojin şi Robu. Aceştia au refuzat să răspundă la întrebări, înmânând un comunicat semnat de cei doi în care se arată ” reprezentanţii PNL Timiş şi PSD Timiş au fost informaţi de către domnul primar Nicolae Robu asupra celor întâmplate în relaţia dintre dânsul şi domnul viceprimar Stoia. Concluziile întâlnirii sunt următoarele 1. Ambele partide consideră USL drept cel mai important proiect politic din România şi îşi reiterează disponibilitate pentru pertuarea şi c0nsolidarea sa. 2 Cele două partide vor prezenta mâine un comunicat comun cu deciziile luate”.  De la întâlnire au lipsit reprezentanţii Partidului Conservator.

6 COMENTARII

  1. Sper ca ii vor da cu tifla primarului, care trebuie totusi sa se obisnuaisca cu ideea (foarte neplacuta pentru el, se pare) ca nu poate face intotdeauna numai ce voieste el, ca trebuie sa tina seama si de altii, ca nu a ajuns pe cont propriu in functie si nu este singur pe scena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.