Șase copii implicați într-un accident rutier. A fost activat Planul Roșu de...

Șase copii implicați într-un accident rutier. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari au intervenit în această seară la un accident rutier produs pe raza localității Petriș, județul Bistrița-Năsăud. Sunt implicate opt persoane, dintre care șase sunt copii. Un adult este inconștient. La nivelul județului Bistrița-Năsăud a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

„Pompierii militari intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Petriș.


Din primele informații, în accidentul rutier sunt implicate opt persoane, dintre care șase sunt copii. Un adult este inconștient”, anunță ISU Bistrița-Năsăud

La fața locului au fost direcționate două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor), autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

UPDATE „După efectuarea manevrelor de resuscitare și acordarea asistenței medicale de urgență, o persoană a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului. Alte șapte persoane rănite, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.