Ziua de Vest, relansată în format independent

Ziua de Vest, relansată în format independent

1
DISTRIBUIȚI

Ziua de Vest va ieşi de astăzi pe piaţă într-un nou format, după ce şi-a declarat „independenţa” faţă de cotidianul mamă Ziua, care şi-a încetat apariţia. Primul număr al cotidianului Ziua de vest a apărut în decembrie 2001.  „Dacă până acum eram franciză, de mâine  ziua de vestvom fi un cotidian independent.


Am obţinut acceptul celor de la Ziua pentru a păstra numele. Diferenţa va fi marcată prin faptul că expresia „de vest” nu va apărea scrisă în diagonală în colţul paginii, ci sub Ziua. Cotidianul va apărea de mâine la chioşcuri în format tabloid şi va avea între 8 şi 12 pagini. Culoarea va fi acel roşu mai aprins de la începuturile ziarului Ziua”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, directorul Ziua de Vest, Lia Lucia Epure. Cotidianul va fi distribuit în Timiş şi Arad  şi mai apoi şi în  Caraş Severin, urmând ca să fie continuată aceiaşi politică de editorială ca până acum.

1 COMENTARIU

  1. Ce bine ca mai apare in format de hartie. Ca baba mea nu mai avea cu ce aprinde focul in soba.
    Da cine finanteaza aparitia? Arabii, italienii sau sacalazenii?
    O intrebare mai am: Dna Lucia a fost inscrisa in Cartea Recordurilor pentru constrctia casei din Sacalaz in doua zile?
    Un asemenea expert ar fi bun de angajat la Guvern, am scapa de criza in maxim 3 zile. Cum? Simplu. In doua zile construim case iar intr-o zi le vindem. NU?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.