Cine a făcut din români cobaii lumii?; cât costă să faci „sifon”...

Cine a făcut din români cobaii lumii?; cât costă să faci „sifon” dintr-un poliţist?; cum bagi o armă-n şcoală?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1583431649">

Redesenarea regiunilor de dezvoltare economică de către UDMR şi PD-L duce la apariţia unei macroregiun,i care se suprapune în 42-17177493mare parte peste zona pierdută de România prin Dictatul de la Viena din 1940, dezvăluie Jurnalul Naţional.

România este singura ţară din lume care a decis testarea pe oameni a unui controversat produs chimic care ajută la creşterea artificială şi în timp record a recoltelor, anunţă Antena3.ro, care mai notează că aprobarea a fost dată de oficialii din Ministerul Agriculturii, deşi medicii se opun ca să devenim cobai.

Jurnaliştii de la Evz au făcut un experiment în trei şcoli din Bucureşti prin care au dovedit că se poate intra fără nici un fel de problemă cu un arsenal printre elevi, trecând de paznici ca prin brânză.

Un comisar de la „crimă organizată” a fost arestat pentru că vindea informaţii traficanţilor de droguri despre acţiunile Poliţiei, fiind plătit lunar, conform ziarului Gândul, cu 600 de euro.

În timp ce Hotnews face o radiografie a dezvăluirilor făcute de-a lungul anilor de Evenimentul zilei despre familia Păunescu, care tocmai a preluat ziarul de la grupul Ringier, Gândul vorbeşte despre intenţia lui Geoană de a susţine în viitor presa apropiată de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.