Cum fac românii jocurile la deschiderea Olimpiadei de la Vancouver?; care e...

Cum fac românii jocurile la deschiderea Olimpiadei de la Vancouver?; care e ultima metodă de luptă împotriva restructurării?; ce mai pregăteşte Google?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1798519208">

Softul creat  de doi români va coordona întreg spectacolul de lasere la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Vancouver, scrie laser pGândul, care prezintă povestea celor care în numai trei ani au ajuns să fie numărul unu în lume în acest domeniu.

Patru femei însărcinate şi trei copii bolnavi transportaţi la spital în 48 de ore – acesta este bilanţul Matildei Marin, pilot pe unul din elicopterele Ministerului de Interne,făcut de Adevărul.

Părinţii elevilor din patru colegii timişorene au deschis o petiţie online, anunţă Ziua de vest, prin care protestează împotriva măsurilor de restructurare anunţate de inspectoratul şcolar.

Capacitatea de a lua decizii este influenţată de nivelul de dopamină din creier, care are un impact direct aspra vieţii de zi cu zi, se arată într-un studiu al cercetătorilor britanici, citaţi de Antena 3.ro.

Google se pregăteşte să dezvolte pe piaţa americană reţele broadband care să ofere clienţilor, conform  Hotnews, acces la internet la viteze de un Giga-bit pe secundă, de o sută de ori mai rapid decât actualele conexiuni folosite de majoritatea internauţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.