Cu cât vând nemţii gropile din şosele?, care sunt noile criterii pentru...

Cu cât vând nemţii gropile din şosele?, care sunt noile criterii pentru salariile bugetarilor?,ce reţea au descoperit vameşii români?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-464949892">

Un orăşel din Germania de est care se confruntă cu dificultăţi financiare a găsit, scriu cei de la Hotnews, o soluţie ingenioasă pentru groapaa-şi repara drumurile -doritorii pot cumpăra o gaură pentru 50 de euro, iar autorităţile o vor repara şi vor posta deasupra un mesaj personalizat.

Anul acesta toate instituţiile publice din România sunt obligate să folosească platforma electronică de licitaţii publice pentru 40% din totalul bunurilor achiziţionate, statul dorind astfel, conform Gândul, să economisească 2,5 miliarde de euro.

Reprezentanţii Băncii Mondiale au transmis Ministerului Muncii criteriile care vor sta la baza ierarhizării angajaţilor care lucrează la stat, acestea fiind- conform Money.ro – responsabilitatea de supervizare şi management, capacitatea de luarea deciziilor, nivelul de supervizare a activităţii proprii, complexitatea muncii, contacte, creativitate, nivelul de cunoştinţe/pregătire şi experienţa.

Un control efectuat de vameşii români a dus la capturarea a 200 de lunete şi descoperirea unei reţele de traficanţi de armament, relatează Le Monde, operaţiunea permiţând stoparea pregătirilor de vânzare către Iran a unei importante cantităţi de proiectile antitanc produse în Bulgaria şi foste tari membre ale URSS şi a altor produse chimice.

Un diamant neşlefuit a fost vândut de organizaţia Petra Diamonds pentru 25,8 milioane de euro, acesta fiind preţul cel mai mare plătit vreodată pentru un diamant brut, anunţă Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.