Deşi nu are nici o funcţie, şeful PD-L Timişoara prezent la întâlnirea...

Deşi nu are nici o funcţie, şeful PD-L Timişoara prezent la întâlnirea colegiului prefectural cu Emil Boc

2
DISTRIBUIȚI

Premierul Emil Boc a evitat astăzi, la Timişoara să se întâlnească cu sindicaliştii care au protestat în faţa Palatului Administrativ, ovidiu ciuhandu colegiu pfiind „ajutat” atât de întârzierea avionului, cât şi de „mişcarea” programului.  Primul ministru a ajuns la vreo oră după ce protestatarii au părăsit zona. Cu toate acestea, Emil Boc a transmis prin intermediul presei , în deschiderea întâlnirii cu membrii Colegiului Prefectural, că ” în acest an cel mai important lucru este să menţinem dialogul social”. Deşi şeful Executivului avea întâlnire doar cu şefii serviciilor deconcentrate din judeţ, şedinţa guvernamentală a participat şi Ovidiu Ciuhandu, liderul PD-L Timişoara.


Deşi nu are acum nici o funcţie în aparatul guvernamental, Ciuhandu s-a „plantat” lângă câţiva colegi de partid şi a ascultat indicaţiile şefului de partid. Asta în timp ce jurnaliştii au fost scoşi după câteva minute pe motiv că premierul va face declaraţii la conferinţa de presă. Subprefectul Zoltan Marossy, cel care a condus şedinţa în absenţa prefectului plecat cu ministrul Vasile Blaga la Cenad unde s-a semnat înfiinţarea punctului de contact dintre România şi Ungaria, nu a putut explica prezenţa şefului PD-L Timişoara la colegiul prefectural „nu ştiu de ce a fost. Eu l-am văzut că a venit cu delegaţia”. Contactat telefonic, Ovidiu Ciuhandu a precizat că „am fost în calitate de consilier local al municipiului Timişoara”. De altfel, pe parcursul întregii zile preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, care este şi liderul democrat liberalilor timişeni, s-a ocupat de programul lui Emil Boc însoţindu-l peste tot, prefectul Mircea Băcală având doar rol decorativ şi fiind trimis să se ocupe de întâlnirea de la Cenad.

2 COMENTARII

  1. La cat este de pitic, nici n-am bagat de seama ca a fost Bo(c)ulet prin Timisoara. Cred ca l-au pitit din groapa-n groapa. Am auzit mai nou, ca Gogu „Matrafox” Falca cica vrea sa catindeze la foctia de prim-vicepres. Pai la cat este de incompetent poate sa catindeze si la functia de pres, ca tot aia este. I se potriveste zicala: „Asta-i facut dupa o sticla de Cola”.

  2. O intrebare mai am: pitziponcu de Alin „Langos” Popoviciu a lipsit de la intalnirea cu presu’? Oare pentru ca sa nu se simta Bo(c)ulet prea pitic in comparatie cu Langosii pitziponcului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.