La ce sumă se întrerupe conexiunea de date în roaming?; cu cât...

La ce sumă se întrerupe conexiunea de date în roaming?; cu cât au fost despăgubiţi românii?; ce maşini recomandă UE?

0
DISTRIBUIȚI

Toţi operatorii de telefonie mobilă sunt obligaţi, conform Hotnews, ca de la 1 martie să ofere clienţilor un mecanism de întrerupere Mobile Connection 3a conexiunii de date în roaming în UE când factura ajunge la 50 euro, în cazul în care aceştia nu au optat pentru o limita superioară.

Românii au primit anul trecut despăgubiri de la societăţile de asigurări în valoare de circa 1,4 miliarde euro, suma incluzând atât clasa asigurărilor generale, dar şi cea a poliţelor de viaţă, anunţă Gândul.

Rusia ar putea face economii serioase de bani, potrivit experţilor din domeniul energiei citaţi de Jurnalul Naţional, dacă traseul South Stream va trece prin România în locul Bulgariei, dar adevărata diferenţă se va face la negocierile în privinţa tarifelor de tranzit.


Cea de-a patra ediţie a festivalului B`estfest a fost anulată, scriu cei de la Antena3.ro, organizatorii anunţând că nu au suficiente fonduri pentru a susţine un eveniment de asemenea anvergură.

Industria auto europeană trebuie să se pregătească pentru restructurări dureroase şi să investească în dezvoltarea de maşini ecologice, au avertizat, conform Dailybusiness.ro, miniştrii industriei din Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.