Care e recordul la trimis CV-uri?; cum scăpăm de viza pentru SUA?;...

Care e recordul la trimis CV-uri?; cum scăpăm de viza pentru SUA?; unde se caută mai nou preoţi?

1
DISTRIBUIȚI
<


p>Un bărbat în vârstă de 44 de ani şi cu zece ani de experienţă profesională a trimis 6.946 de CV-uri în 2009 pentru a obţine o slujbă, potrivit datelor furnizate CB007273de site-ul de recrutare Bestjobs celor de la Realitatea.net.

Din 2011, orice persoană fizică care are venituri suplimentare pe lângă salariu, pe care nu le declară, va fi controlata de Fisc, fiind obligată să plătească un impozit pe venit de 16% din suma rezultată din diferenţă, au explicat oficialii ANAF pentru incont.ro.

Radu Berceanu a propus supraimpozitarea maşinilor cu o capacitate cilindrică de peste 1.999 cmc, având ca public-ţintă la noi „fâţele şi topârlanii care umblă, bine-mersi, cu Q7”, scrie Evz.ro.

Zborurile dintre România şi SUA vor fi supravegheate de ofiţeri sub acoperire ai Brigăzii antitero a SRI, aceasta fiind una dintre condiţiile cerute de partea americană pentru a include România în programul Visa Waiver (ridicarea obligativităţii vizei pentru românii care călătoresc în SUA), anunţă Adevărul.

Biserica romano-catolică din Franţa îşi caută viitorii preoţi printr-o campanie de publicitate  în ziare şi chiar pe reţeaua de socializare Facebook, conform Antena3.ro.

1 COMENTARIU

  1. Io cred ca Berceanu’ e tare suparat pe colegii lui de la PD minus L. Pai cei mai multi „toparlani” cu masini de fitze si figuri sunt la PD minus L.
    Vezi, domle ce face criza din oameni? Nu mai poti avea incredere in colegii, ca pentru o pozitionare mai buna imediat dau la gioale la colegi. Se vede ca Raducu a trait in Craiovita, ca daca venea de la noi din Mehala n’ar fi fo’ asa de nerecunoscator. Noi, mahalenti suntem mai solidari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.